Zunanji digitalni zasloni so te dni še bolj vidni

Epidemija covid-19 in z njo povezani ukrepi za preprečevanje njenega širjenja te dni sive lase med drugim povzročajo številnim gospodarskim subjektom in posledično vsem delovno aktivnim državljanom. Vsi skupaj poskušamo najti čim bolj uravnotežen pristop v skrbi za zdravje in blaginjo. V TSmedia ostajamo optimistični in si želimo s svojim oglasnim prostorom kar najbolj olajšati delo oglaševalcem ter jim omogočiti hiter dostop do potrošnikov.

Zunanji digitalni zasloni so za oglaševalce vedno dobra izbira, saj so zaradi svoje velikosti in zato, ker so digitalni, zelo opazni. Omogočajo hitro prilagajanje vsebine, prilagajanje vsebine mikrolokaciji in vsakodnevni nagovor velikega števila respondentov. V Ljubljani, kamor dnevno poleg Ljubljančanov na delo prihaja več kot 130 tisoč delovnih migrantov, imamo na voljo kar 11 digitalnih velikanov.

Trenutno jesensko-zimsko obdobje je še posebej primerno za oglaševanje na digitalnih velikanih. S premikom ure in prehodom na zimski čas temni popoldnevi v popoldanski prometni konici zakrijejo standardna zunanja oglasna mesta, medtem ko zunanji digitalni zasloni izstopajo v temni okolici. Če se danes stemni že ob petih popoldne, se bo kaj hitro stemnilo že ob četrti uri. Kljub trenutno aktualni omejitvi gibanja v večernih urah bodo tako v temnih popoldnevih zunanji digitalni zasloni izstopali v temni okolici kar pet popoldanskih ur.

Številne gospodarske dejavnosti kljub ukrepom za preprečevanje širjenja epidemije covid-19 potekajo bolj ali manj nemoteno. Prav tako omejevanje gibanja na občine omogoča prehode izjemam, med katerimi so tudi delovni migranti. Tako v Ljubljano poleg Ljubljančanov še vedno prihaja večina od 130 tisočih dnevnih migrantov.

Ker znotraj trgovskih središč in tudi sicer ostajajo še naprej odprte trgovine z živili, gradbenim in tehničnim materialom, hrano za živali in kmetijskimi potrebščinami, digitalni zasloni v okolici nakupovalnih središč ostajajo opazni.

Preverite lokacije digitalnih velikanov po Sloveniji.

Za ponudbo stopite v stik s svojim prodajalnim svetovalcem v TSmedia ali pa nam pišite na oglasevanje@tsmedia.si.