Siol.net

Vodilni slovenski digitalni medij

Kakovostne novice

Na Siol.net najdete raznolik nabor relevantnih, objektivnih in aktualnih novic iz Slovenije, sveta, športa, avtomobilizma, tehnologije, poslovnih novic ter kopico zanimivih trendov.

V hipu obveščeni

 Siol.net vam je ob prenovi ponudil tudi nove formate posredovanja novic, s katerim v trenutku izveste kaj je najbolj pomembno.

Dobra uporabniška izkušnja

Vstopna stran omogoča hiter in preprost dostop do vsebin ter takojšen vpogled v najbolj brane, najbolj gledane in najbolj deljene vsebine.

Vedno dostopen

Siol.net lahko spremljate vedno in povsod – od jutra do večera, doma in na poti. Enako napredno uporabniško izkušnjo pa vam omogočamo na vseh napravah in zaslonih.

Najdi.si

Vstopna točka v slovenski splet

Raznolike vsebine

Najbolj zanimive slovenske vsebine so le klik stran. Spremljajte novice, recepte in dogodke na najdi.si.

Pregled novic

Samo na najdi.si lahko dostopate hitro in preprosto do novic iz več kot 130 slovenskih virov.

Koristna orodja

Pregleden interaktiven zemljevid poskrbi, da boste takoj našli pot do cilja. Na njem pa se lahko seznanite tudi z aktualnimi prometnimi opozorili in vremenskimi razmerami.

Mobilni aplikaciji

Brskanje je preprosto tudi na mobilnih napravah. Prenesite aplikaciji najdi.si Novice (Google Play, Apple App Store) in najdi.si Zemljevid (Google Play, Apple App Store).

Bizi

Poslovni asistent

Finančni podatki

Uporabniki lahko na Biziju dostopate do vseh kontaktnih, poslovnih in finančnih podatkov za 223.000 pravnih oseb.

 

Poslovanje podjetij

Na Biziju najdete dnevno sveže podatke o blokadah TRR-jev, objavah stečajev, likvidni sposobnosti, bonitetni oceni podjetij, narokih in insolventnih postopkih.

 

 

Nove izkušnje

Na Biziju najdete tudi informacije o prostih delovnih mestih, aktualne medijske objaveh in druge zanimive poslovne vsebine.

 

 

Bodite na tekočem

Bizi obveščevalec vas vsak dan prek e-pošte in SMS-a obvešča o spremembah (TRR, objave sodišč, PRS-podatki, finančne ocene in še več).

Telefonski imenik Slovenije

Edini uradni in univerzalni telefonski imenik v Sloveniji

Več kot 700.000 kontaktov

V TIS-u najdete več kot 700.000 telefonskih številk, naslovov in drugih kontaktnih podatkov slovenskih podjetij in oseb. In ne samo to, s pomočjo interaktivnega zemljevida, jih zlahka obiščete.

Rumene strani

TIS vam omogoča iskanje po vseh ključnih dejavnostih v prvih pravih in najobsežnejših rumenih straneh v Sloveniji.

Tri izdaje

TIS ponuja najbolj točne in popolne podatke o telefonskih naročnikih vseh slovenskih operaterjev. Najdete jih na spletnem mestu www.itis.si, na DVD-ju in v knjižni izdaji Telefonskega imenika Slovenije.

Zunanji digitalni zasloni

Ključne informacije in dinamični oglasi na 243 zaslonih

Ažurne novice

Na zunanjih digitalnih zaslonih lahko spremljate vsebine Siol.net: aktualne dnevne novice, vsebine iz sveta avtomobilizma, športa in slavnih, nasvete za dobro počutje ter zanimive trende.

Uporabne informacije

Na zaslonih lahko tudi kadarkoli preverite trenutni čas, aktualno vremensko napoved za vaš kraj in dnevni horoskop.

Soustvarjajte vsebine

Z uporabo mobilnega telefona lahko soustvarjate vsebine na zaslonih, sodelujete v natečajih in nagradnih igrah ter prenesete brezplačne mobilne vsebine.

Vedno z vami

Uporabne informacije so vam na voljo na digitalnih velikanih na elitnih lokacijah v vseh večjih slovenskih mestih in na zaslonih v lekarnah po Sloveniji.

1188

Edina telefonska številka, ki si jo je potrebno zapomniti

Takojšnje informacije

S storitvijo 1188 dostopate do telefonskih številk in naslovov izjemno hitro in povsem preprosto prek klica ali SMS-a.

Vedno dostopna

Storitev 1188 vam je na voljo 24 ur na dan in 365 dni na leto, zato se ne boste nikoli znašli v zagati brez kontaktnih informacij.

Mojster za dom

Na 1188 vam poiščemo in zagotovimo mojstre za takojšnjo asistenco na domu (vodovodarje, elektroinštalaterje, hišne serviserje, serviserje gospodinjskih aparatov, urejevalce okolice, snažilce).

Ključne informacije

Prek 1188 lahko preprosto z enim klicem dostopate do informacij o odpiralnih časih, aktualnih prireditvah in dogodkih za celo Slovenijo, loterijskih rezultatih, prometnih razmerah, vremenskih podatkih, raznovrstnih turističnih ponudbah, TV in kino sporedih ter dežurnih lekarnah.

NETPRO

Največja poslovna networking konferenca v Sloveniji

Kaj je NetPRO

NetPRO je največja poslovna networking konferenca v Sloveniji, ki jo soorganizirata poslovni asistent bizi.si in Business Intelligence Center. Konference se kot predavatelji vsako leto udeležijo priznani domači in mednarodni strokovnjaki. 

Komu je namenjen NetPRO?

NetPRO je namenjen direktorjem in vodjem mikro, malih in srednje velikih podjetij, menedžerjem in MBA-alumnom. V splošnem je namenjen vsem, ki si želijo pridobiti nova znanja in nove poslovne priložnosti. Te udeležencem omogočamo z organiziranim poslovnim matchmakingom, usmerjenim v strateško vzpostavljanje novih poslovnih povezav.

Kaj bom odnesel od konference?

Cilj poslovne networking konference je povezati poslovneže in podjetnike z namenom predstavitve poslovnih trendov ter ustvarjanja novih poslovnih sinergij, tako v Sloveniji kot mednarodno. Poleg tega vsi udeleženci konference prejmejo bon za brezplačno pravno svetovanje ter možnost srečanja z odvetniki v okviru mreženjskih vozlišč.

Kontakt

Delite svoja mnenja in komentarje z nami. E: info@tsmedia.si T: 01 473 00 10 F: 01 473 00 16

Ustvarimo dobre zgodbe