Digitalno sporočanje

DIGITALNO SPOROČANJE

UČINKOVITO KOMUNIKACIJSKO ORODJE

Digitalno sporočanje kot učinkovito komunikacijsko orodje za sodoben način obveščanja, informiranja in sporočanja novic o storitvah, izdelkih in novostih uporabnikom.

TSmedia vam ponuja celovito rešitev digitalnega sporočanja, ki vključuje digitalne prikazovalnike, podprte s kakovostno in profesionalnim potrebam prilagojeno strojno opremo ter z napredno programsko rešitvijo, ki omogoča preprosto in hitro objavo želenih vsebin, za ekonomično in učinkovito komunikacijo s strankami.

Naša prednost je strokovno svetovanje na področju LED-prikazovalnikov. Ponujamo visoko kakovostne in cenovno dostopnejše modele prikazovalnikov.

Omogočamo tudi najem zaslonov in predvajalnikov, ki jih lahko umestimo na vaše izbrane lokacije.

Obratovanje zaslonov lahko prilagodimo vašim željam. Sami lahko torej izberete čas obratovanja zaslona, dolžino playliste, število objav ter tudi vsebino playliste, ki lahko na primer vključuje tako oglase kot tudi interne ter splošne novice.

CELOVITA REŠITEV
Vsi koraki implementacije mreže digitalnih zaslonov oz. prikazovalnikov na enem mestu.

STROJNA OPREMA
Profesionalni predvajalniki in zasloni zagotavljajo nemoteno prikazovanje vsebin. Ponujamo možnost nakupa nove opreme in integracije obstoječe opreme ali najem prikazovalnikov.

PROGRAMSKA OPREMA
Enostaven programski vmesnik omogoča celovito upravljanje vsebin na zaslonih. Objava želenih vsebin je hitra, prek internetne povezave in storitve v oblaku.

MONTAŽA
Poskrbimo za montažo nove ali zamenjavo obstoječe opreme ter priklop na električno in LAN-omrežje v vaših prostorih.

VSEBINE
Pripravo in prilagajanje vsebin lahko v celoti prepustite naši ekipi strokovnjakov, ki za vas pripravi in oblikuje vsebine. Odločite se lahko tudi za integracijo zunanjih virov podatkov.

VIZUALNA ZASNOVA
Po želji, vam glede na celostno grafično podobo oziroma vaše zahteve, izdelamo tudi oblikovno zasnovo prikaza vsebin. Ponujamo tudi prilagoditve oglasnih vsebin.

VZDRŽEVANJE
Ekipa strokovnjakov zagotavlja zanesljivo in stabilno delovanje ter odpravo napak (po SLA).

TRŽENJE OGLASNEGA PROSTORA
Naša skupina strokovnjakov za vas opravi tudi oceno tržnega potenciala in izvaja trženje oglasnega prostora.

UČINKOVIT NAGOVOR ČAKAJOČIH

Zasloni so primerni za prodajna mesta, kjer običajno nastajajo vrste. Zato je nagovor strank učinkovit in odlična priložnost za predstavitev in promocijo izdelkov, odkrivanje ponudb in novosti ter obveščanje o ugodnostih.

INTERNO
KOMUNICIRANJE

Digitalni prikazovalniki v vašem podjetju lahko služijo za namen internega komuniciranja, s katerim zaposlene obveščate o zadnjih novostih v podjetju, prihajajočih dogodkih in vseh preostalih pomembnih dogajanjih v vašem podjetju.

ZVIŠEVANJE
UGLEDA

Digitalni prikazovalniki z dinamično sliko so opaznejši od statičnih in tiskanih oblik sporočanja. S pravilno umestitvijo in ustrezno vsebino ustvarjajo prijetno nakupno okolje, vplivajo na povečanje ugleda in krepitev blagovne znamke.

AKTUALNOST
SPOROČANJA

Digitalno sporočanje omogoča: aktualne informacije v realnem času, lokacijsko časovno predvajanje vsebin, prilagoditev vsebin posameznemu prodajnemu mestu in demografski skupini.

MONETIZACIJA MREŽE ZASLONOV

Hitra povrnitev investicije (ROI) v postavitev mreže digitalnih zaslonov omogoča oglaševanje lastnih izdelkov storitev. Dodatna sredstva prinaša tudi oglaševanje izdelkov v sodelovanju s partnerji ali dobavitelji.

SPODBUJANJE PROGRAMOV ZVESTOBE

Z digitalnimi zasloni na prodajnem mestu lahko učinkovito predstavite programe zvestobe. Kupce na ta način spodbudimo k takojšnji včlanitvi ali uveljavljanju ugodnosti.

OPTIMIZACIJA
IN EKONOMIKA

Digitalni zasloni odpravijo stroške tiska in distribucije. Izraba komunikacijskih površin je bolj ekonomična, saj je več vsebin na zaslonu in manj na statičnih panojih.

VPLIV NA NAKUPNE ODLOČITVE

Zasloni v bližini prodajnih mest imajo neposreden vpliv na nakupne odločitve in zato omogočajo učinkovitejše pospeševanje prodaje v primerjavi s tiskovinami.