Že 4. sezona izbora Naj planinska koča

Siol.net v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije letos že četrto leto zapored organizira izbor za naj planinsko kočo Slovenije. Kot novost smo letošnjemu izboru dodali še glasovanje za naj visokogorsko planinsko kočo.

V izboru za naj planinsko kočo 2018 letos sodeluje rekordnih 158 koč, od tega jih je 29 visokogorskih, ki smo jim letos namenili samostojno kategorijo. Bralci Siol.net in ljubitelji planinarjenja bodo tako lahko izbirali naj planinsko in naj visokogorsko planinsko kočo.

Glasovali boste lahko do sredine septembra

Akcija Naj planinska koča 2018 bo trajala od 18. junija do vključno 11. septembra 2018.

Prvi krog izbora bo potekal od 18. 6. 2018 do 6. 8. 2018, drugi krog pa od 7. 8. 2018 do 11. 9. 2018.

Poleg več kot 100 nagrad za sodelujoče k sodelovanju v akciji, ki spodbuja planinarjenje in rekreacijo, pritegne tudi sam ugled akcije, ki se je skozi leta razvila v vseslovenski izbor naj koče. V lanskoletnem izboru za naj planinsko kočo smo prejeli več kot 70 tisoč glasov, zabeležili več kot 545 tisoč ogledov strani, sklop pa je obiskalo 295 tisoč obiskovalcev.

Dogajanje na družbenih omrežjih

Letošnja novost je aktivno povezovanje z družabnimi omrežji. Uporabniki lahko spremljajo aktualne objave na družbenih omrežjih prek social streama, v katerega so vključeni številni profili planinskih organizacij ter osebni profili pohodnikov in ljubiteljev gora.

Izkoristite priložnost in svojo blagovno znamko pozicionirajte ob najodmevnejši planinski akciji v Sloveniji, ki jo je dvakrat nagradil Sporto.

Povpraševanje pošljite na: oglasevanje@tsmedia.si.