Zaživel je Posel danes na Siol.net

Potem ko smo lani na Siol.net zagnali sklop Slavni, s katerim smo dosegli odličen odziv in na tedenski ravni privabili tudi do 115.000 unikatnih uporabnikov, je sedaj zaživel še sklop Posel danes. Širok nabor gospodarskih novic, ki jih pišejo vrhunski novinarji Siol.net, je zdaj združen znotraj novega sklopa. Poleg raziskovalnih prispevkov o vročih, domačih in tujih gospodarskih temah bodo v sklopu zbrani tudi članki o Slovencih v tujini, tujcih v Sloveniji, osebnih financah, gospodarske kolumne ter kadrovske vsebine, zbrane pod rubriko Moja služba.

Sklop Posel danes bo tako poleg gospodarstvenikov privabljal vse bralce Siol.net, ki jih zanimajo poglobljene gospodarske raziskave, lahkotnejše teme o uspešnih, poslovnih zgodbah posameznikov ali pa morda iščejo novo priložnost za delo.

Nov sklop je tako izjemna priložnost za oglaševalce, ki ponujajo izdelke ali storitve, povezane s poslovanjem tako večjih kot manjših podjetij. Oglaševanje znotraj sklopa Posel danes je priročno tudi za vse oglaševalce, ki želijo svojo kampanjo razširiti na vse segmente slovenske populacije. S pomočjo nagradne igre, kviza ali drugega interaktivnega pristopa lahko omogočimo tudi pridobivanje novih kontaktov bralcev, ki jih zanimajo poslovne teme.

Kot posebna dodana vrednost za bralce je na strani umeščen tudi vmesnik za iskanje finančnih podatkov v poslovnem asistentu bizi.si.

Izkoristite novo priložnost, ki vam jo s sklopom Posel danes ponuja Siol.net, in pošljite povpraševanje na: oglasevanje@tsmedia.si