Za nagrade NetPRO nominiranih 44 slovenskih podjetij

1. 10. 2015 bodo na mednarodni networking konferenci NetPRO, ki jo organizirata poslovni asistent bizi.si in Business Intelligence Center, prvič podeljene nagrade NetPRO za odličnost in stabilnost v poslovanju.

Med finaliste se je na podlagi finančnih podatkov na bizi.si med letoma 2012 in 2014 uvrstilo 44 slovenskih podjetij. Vsa velika, srednja, mala in mikro podjetja, ki se potegujejo za nagrade NetPRO, odlikuje finančna ocena 90 ali več, nimajo nobene objave na sodiščih in nimajo blokiranega nobenega TRR-ja.

Poslovanje in poslovne prakse 5 velikih, 14 srednjih, 12 malih in 13 mikro nominiranih podjetij bo pregledala in ocenila strokovna komisija, ki jo sestavljajo Martin Železnik, pooblaščeni revizor pri Deloitte revizija, Uroš Urbas, odgovorni urednik Planet Siol.net, Mladen Mirko Tepuš, direktor Erste Card, ter Daniela Bervar Kotolenko, direktorica Business Intelligence Centra in partnerica Media Lab.

Vsa nominirana podjetja si lahko ogledate tukaj. Program konference in prijavni obrazec pa sta na voljo na www.netpro-konferenca.si.