Vstopite v jesen z uspešno TV-oglaševalsko kampanjo na kar na 34 TV-kanalih

TSmedia prinaša odlično priložnost, da nagovorite svoje pravo ciljno občinstvo na kar 34 TV-kanalih. Ne glede na to, ali ste veliko podjetje ali start-up, vam omogočamo, da dosežete svoje potencialne stranke ravno v trenutku, ko je njihova pozornost usmerjena na TV-zaslon in so najbolj dovzetni za vaša sporočila.

Tukaj so le trije razlogi, zakaj izbrati ciljano TV-oglaševanje:

  1. 100-odstotna vidnost vašega oglasa na ekskluzivnem položaju, kar povečuje njegovo učinkovitost. Izkušnje iz tujine kažejo, da so kampanje s ciljanim TV-oglaševanjem dosegle večji učinek ne glede na vrsto blagovne znamke. Za skoraj 50 odstotkov se je namreč zmanjšalo preklapljanje kanalov med oglasi, priklic oglasov pa se je znatno povečal (vir: Sky). Gledalec oglas, ki je ciljno usmerjen nanj glede na njegove interese in vrednote, bolj zazna, se z njim poistoveti in si ga zapomni, čemur sledi tudi višja stopnja konverzije in nakupov.

  2. Širok doseg ali ciljanje ožje skupine: Z eno kampanjo lahko svojo ciljno skupino nagovorite kar na 34 različnih TV-kanalih hkrati in si zagotovite širok doseg občinstva. Po želji lahko ciljate tudi ožje ciljne skupine gledalcev, glede na njihovo lokacijo, demografijo in vedenjske vzorce oziroma interese. Dosegli boste le tiste ljudi, ki so vaši potencialni kupci. Združite moč raznolikih kanalov za največjo izpostavljenost. Z našo mrežo 34 TV-kanalov imate na voljo široko paleto možnosti za pridobivanje izpostavljenosti.

    NA VOLJO KAR 34 TV-KANALOV:
  3. Ujamete gledalca v aktivnem trenutku.
    S ciljanim TV-oglaševanjem bo vaš oglas gledalca ujel v trenutku, ko je najbolj dovzeten, saj je v fazi aktivnega prehajanja med TV-kanali ali oddajami. Dejstvo je, da so se navade v gledanju televizije krepko spremenile. Zlasti pri mladih, t. i. light viewerjih, ki vedno manj gledajo linearno televizijo in so bolj naklonjeni videovsebinam na zahtevo ali ogledu z zamikom, ki omogoča prevrtavanje oglasov. Ciljano TV-oglaševanje je rešitev ravno za tovrstne gledalce.

V TSmedii smo ponosni, da imamo vedno več zadovoljnih naročnikov. Med njimi je veliko takih, ki so se po prvem poskusu oglaševanja vrnili in znova izbrali ciljano TV oglaševanje TSmedie. To dokazuje uspešnost našega pristopa.

NAŠI ZADOVOLJNI OGLAŠEVALCI

Pišite nam na oglasevanje@tsmedia.si. Skupaj bomo ustvarili uspešno zgodbo za vas.