Vsebinsko pestra pomlad na Siol.net

Letošnja pomlad prinaša na Siol.net številne nove uredniške projekte, katerih del lahko postanete tudi vi oziroma vaši oglaševalci.

Vabimo vas k sodelovanju pri naslednjih uredniških projektih:

Slovenija zna

V rubriki Posel danes predstavljamo življenje mladih podjetnikov, njihovo pot od ideje do izdelka, nasvete za zagon start-upa ipd. Članki so na osnovi močne podjetniške kulture naših bralcev, med katerimi prevladujejo bralci z višjo stopnjo izobrazbe, dobro brani, saj dosegajo tudi več kot 45.000 branj.

Male živali

Bralcem bomo postregli z vrsto uredniških videovsebin o malih živali, ob čemer bomo zbirali sredstva za veterinarsko ambulanto, šolsko veterinarsko ambulanto na Viču v Ljubljani, kjer so na praksi dijaki z veterinarske šole. Zbrana sredstva bodo namenjena nakupu novega rentgena.

Insta podjetniki

V novi rubriki Insta podjetniki bomo predstavili 10 podjetnikov, ki jim je tudi s pomočjo Instagrama uspelo realizirati lastno idejo. Ob tem bomo uporabili nov način sestave članka, ki bo kombinacija prispevka, ki bo temeljil na visokokakovostnem videu, in izkaznice podjetja.

Končanje zveze/razhod parov

V sodelovanju s produkcijo EnaBanda bomo izključno na Siol.net objavili kratke, triminutne filme na temo razhoda. Filmi bodo atraktivni in zagotovo dobro deljeni, saj bodo v njih poleg zanimivih režiserjev sodelovali tudi znani igralci. Filmom bomo seveda dodali tudi vrsto člankov na temo razhoda, s čimer bomo o tem prvič sprožili javni diskurz.

Povrni si svojo postavo

Z novo sezono The Biggest Loser Slovenija se je začela tudi komentatorska oddaja Od težaka do junaka, kjer sta poleg Jasne Kuljaj komentatorja Andrej Milutinovič in radijski voditelj ter standup komik Željko Čakarević – Željkić. V prvi oddaji je padel izziv – do zadnje oddaje bo Željkić poskušal izgubiti s pomočjo trenerstva Andreja 25 kilogramov. Njegov boj v fitnesu bomo spremljali v obliki videovsebin vsak teden na Siol.net, in sicer v rubriki Trendi/Zdravje.

Ponujamo vam možnost, da svojo aktualno ponudbo predstavite ob dobro obiskanih in aktualnih vsebinah na Siol.net. Za ponudbo nam pišite na oglasevanje@tsmedia.si.