Vodenje družbe TSmedia je prevzel Igor Gajster

S 15. decembrom je vodenje družbe TSmedia prevzel Igor Gajster, ki je bil v družbi doslej direktor prodaje. Družbo TSmedia, ki je med drugim izdajateljica drugega najbolj branega spletnega medija v Sloveniji, Siol.net, bo Igor Gajster vodil naslednja štiri leta.

Igor Gajster ima več kot 20 let izkušenj na področju prodaje oglasnega prostora na različnih medijih, tekom celotne kariere je deloval v Skupini Telekom Slovenije. Svojo kariero je začel v prodaji oglasnega prostora v takratnem podjetju SiOL, kjer je kasneje prevzel vodenje prodaje ključnim kupcem. V letu 2012 se je kot namestnik direktorice prodaje pridružil novonastali televiziji Planet TV, v  letu 2019 pa kariero nadaljeval v družbi TSmedia, kjer je bil odgovoren za področje prodaje.

»TSmedia bo še naprej usmerjena v razvoj novih inovativnih digitalnih produktov, s čimer bomo oglaševalcem in ostalim partnerjem tudi v prihodnje zagotavljali napredne storitve in priložnosti za nagovarjanje različnih ciljnih skupin. Skupaj s sodelavci bomo utrjevali in nadgrajevali položaj TSmedie na slovenskem medijskem trgu ter dokazali, da smo multimedijsko podjetje, ki lahko zadovolji oglaševalske potrebe še tako zahtevnega naročnika,« je ob imenovanju na mesto direktorja TSmedia poudaril Igor Gajster. S svojim dosedanjim delovanjem in izkušnjami ima odličen uvid v medijski prostor, nadaljnji razvoj družbe TSmedia pa bo temeljil predvsem na krepitvi spletnega medija Siol.net, zunanjih digitalnih zaslonov (DOOH), poslovnega imenika Bizi in ciljanega TV-oglaševanja na platformi NEO Telekoma Slovenije.

Dodatne informacije: odnosi z javnostmi, TSmedia, d. o. o., Ciagletova 15, 1000 Ljubljana, e-pošta: pr@tsmedia.si.