07. DIGGIT – Ne zamudite največjega digitalnega dogodka leta

Ne zamudite največjega digitalnega dogodka letošnjega leta. Prva slovenska konferenca o digitalnih komunikacijah, 7. DIGGIT, bo 12. junija na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Pester in raznolik program

Progam 7. Diggita velik poudarek namenja temam in vsebinam, ki so vezane na konkretne potrebe digitalnih komunikatorjev v Sloveniji. Rdeča nit letošnjega programa so dobre digitalne prakse slovenskih podjetij, podkrepljene s spoznanji tujih govorcev, ki zgolj potrjujejo, da tudi v Sloveniji delamo prav.

Priložnost boste imeli prisluhniti številnim priznanim domačim in tujim govorcem. Letošnji Diggit bo odprl britanski sodobni umetnik in prvi kiborg na svetu Neil Harbisson, ki bo spregovoril na temo Renesansa naše vrste. Z nami bodo tudi predstavnica estonske vlade Piret Reinson, vodja ekipe programa e-Residency za marketing in komuniciranje, Hando Sinisalu, poslovni novinar, producent konferenc ter ustanovitelj in direktor podjetja Case.Digital, Umair Aslam, vodja projekta eHealth, MSD Norveška, Zoran Savin, direktor IAB Slovenija, Miha Rejc, vodja oddelka za upravljanje družbenih medijev v iPROM, Marko Pahor, redni profesor na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, Vasja Veber in Matej Gregorič iz Viberata, Tomaž Volk iz InsurePala, Andrej Kline, ustanovitelj Motogram ICO, Miroslav Zarić, soustanovitelj in direktor Beyond Seen Screen, Marko Derča, podpredsednik v A. T. Kearney, Simon Slonjšak, segmentni vodja na Telekomu Slovenije, Sebastjan Boh, specialist spletnega marketinga na TSmedia, Dušan Boldin, digitalni strateg v AV studiu, Dejan Roljič, izvršni direktor in ustanovitelj Eligme, Nikola Vuković, Principal iz podjetja The Boston Consulting Group, Goran Žarić, vodja službe za digitalni in vsebinski marketing, Mercator, in drugi. Programski del bomo sklenili z okroglo mizo z zanimivo tematiko Kako biti srečen v digitalnem svetu.

Novost letošnjega Diggita – zlati likalnik

Na letošnjem Diggitu bomo prvič podelili nagrado za digitalno osebnost leta, zlati likalnik. Z nagrado za pomembne dosežke na področju digitalnih komunikacij v Sloveniji bomo počastili bomo nekoga, ki s svojim znanjem in dosežki že vrsto let navdušuje na področju digitalnih komunikacij.

Nagrado za najboljši digitalni projekt prejme

Ob koncu konference bomo razglasili zmagovalce najboljših digitalnih projektov preteklega leta. Žirijo bo vodila Barbara Randić, vodja tržnih komunikacij za regijo Adriatik v podjetju Renault Nissan Slovenija.

 

Ne zamudite letošnjega Diggita. Partnerji TSmedia imajo ob nakupu kotizacije 15-odstotni popust. Prijavite se tukaj.

 

Za sponzorstvo DIGGIT-a pošljite povpraševanje na: oglasevanje@tsmedia.si