Uspešno izpeljan projekt Volkswagen 24. Ljubljanski maraton

Na medijih TSmedia smo uspešno zaključili projekt Volkswagen 24. Ljubljanski maraton, ki ga je na Siol.net spremljalo več kot 390.000 unikatnih uporabnikov, ki so ustvarili več kot 625.000 ogledov strani in 20.000 fotografij. Na Siol.net smo zabeležili več kot 31.000 ogledov prenosa v živo , na Planetu pa si je prenos v živo ogledalo več kot 190.000 gledalcev.

Največji tekaški dogodek smo spremljali že dobra dva meseca pred maratonom. Bralcem Siol.net smo ponudili zanimive vsebine na temo teka, jih usmerjali in jim svetovali, kako se kondicijsko pripraviti na maraton, kako zasnovati tekaški trening in kako se psihofizično pripraviti na največjo tekaško prireditev, delili koristne nasvete ustrezne prehrane pred maratonom in na dan maratona ter kako izbrati ustrezno opremo. Poiskali smo nekaj najbolj zanimivih obrazov ljubljanskega maratona in predstavili njihove zgodbe.

Prenos v živo
Za vse ljubitelje maratona in tekaške navdušence, ki maratona niso mogli spremljati ob sami trasi, smo vse tri tekaške preizkušnje, tek na 10 km, polmaraton na 21 km in osrednjo tekaško preizkušnjo, tek na 42 km, prenašali v živo na Planetu in Siol.net. Prenos v živo pa je bil na ogled tudi na vseh zunanjih digitalnih zaslonih, postavljenih ob trasi maratona, tako da so vsi obiskovalci maratona lahko tekače spremljali, tudi ko ti še niso tekli mimo njih.

Projekt smo marketinško nadgradili s številnimi interaktivnimi moduli, kot so:

Tekaški kalkulator
Za vse ljubitelje teka smo pripravili tudi poseben tekaški kalkulator, s katerim so si uporabniki lahko na hiter in preprost način izračunali potreben tempo teka ali ciljni čas, glede na hitrost teka.

Natečaj Moja tekaška majica
Vsi ljubitelji maratona so lahko sodelovali v nagradnem natečaju in si ustvarili svojo unikatno tekaško majico s personaliziranim napisom.

Tekače smo ujeli v fotoobjektiv
Vse, ki so tekli na maratonu, smo ujeli v objektiv, po maratonu pa so se udeleženci lahko poiskali v fotogaleriji in preverili njihov doseženi rezultat.

V letu 2020 se bomo trudili projekt še nadgraditi in vam ponuditi še več možnosti za predstavitev vaše blagovne znamke. Vaša vprašanja, pripombe in pohvale nam lahko posredujte na oglasevanje@tsmedia.si.