Treniraj kot Tadej Pogačar

Na Siol.net pripravljamo nov, edinstven projekt v slovenskem prostoru Treniraj kot Tadej Pogačar. Projekt bo potekal v obliki oddaj, ki si jih bodo lahko bralci ogledali na Sportalu na Siol.net od aprila do junija. Športni navdušenci bodo tako lahko iz prve roke izvedeli, kaj pomeni biti vrhunski športnik svetovnega formata in kaj vse se dogaja v zakulisju, preden se prižgejo luči zmagovalnega odra. Tadeja bomo tako spremljali na nekaterih njegovih treningih, z nami pa bodo tudi trener ekipe ROG in kolesarski navdušenci.

Poleg osrednjih oddaj bomo za bralce pripravili še kratke oddaje z nasveti, v katerih bodo različni strokovnjaki svetovali o izzivih in težavah, ki pestijo rekreativne in tudi profesionalne kolesarje, ter ponudili rešitve in strokovne poglede na tematiko.

Vsak teden bo za ogled na voljo nova oddaja. Skupaj bomo pripravili 10 oddaj. Izpostavite svojo ponudbo športnim navdušencem v okviru projekta Treniraj kot Tadej Pogačar. Svoje povpraševanje nam pošljite na: oglasevanje@tsmedia.si.