To so razlogi, zaradi katerih lahko Bizi postane tudi vaš najljubši poslovni asistent

Bizi že dolgo ni več le zbirka številk in monotonih finančnih podatkov. Razvil se je v najbolj obiskano poslovno spletno mesto v Sloveniji, ki za svojo zeleno piko skriva nešteto odtenkov poslovnega sveta in oglaševalskih priložnosti. In, kar je najboljše, le z nekaj kliki vam jih razkrije.

Tu je nekaj razlogov, zakaj bi tudi vam zagotovo olajšal vsakodnevno delo.

1. Omogoča vam hiter dostop do podatkov vseh podjetij na enem mestu

Bizi je poslovno spletno stičišče, ki vam na enem mestu omogoča dostop do vseh uporabnih podatkov  za več kot 220.000 podjetij v Sloveniji. Če iščete kontaktne podatke svojih obstoječih ali potencialnih strank ali poslovnih partnerjev, datum ustanovitve,  predstavitev njihove dejavnosti, poslovne enote, odprte in zaprte račune ter morebitne blokade, podatke o ključnih osebah ter ostale informacije, je Bizi pravo mesto za odgovore. Čisto sveža pridobitev med podatki omogoča, da si zdaj  poleg trenutno aktivnih ključnih oseb v podjetju,  ogledate tudi časovnico z zgodovino zastopnikov in nadzornikov z njihovimi različnimi vlogami in obdobji, v katerih so bili dejavni.

2. Razkrije vam, kako poslujejo vaše stranke, poslovni partnerji in konkurenca

Bizi za vas poišče najpomembnejše finančne podatke za podjetja, ki vas zanimajo, in vam tako omogoča bolje spoznati svoje obstoječe in potencialne poslovne partnerje, stranke in konkurenco ter enostavno pridobiti njihovo celovito finančno sliko.
Hitro in enostavno lahko pridete do podatkov o njihovem poslovanju, dobičku oz. izgubi, bilance stanja, povprečne plače v podjetju, bonitetne ocene in drugih pomembnih informacij, ki vam lahko razkrijejo, v kakšni kondiciji je posamezno podjetje.

3. Pri sklepanju poslovnih dogovorov vam pomaga prepoznati, katera podjetja so vredna zaupanja in oceniti tveganje

Na Biziju najdete dnevno sveže podatke o tem, katera podjetja imajo blokirane račune, katera so med neplačniki in katera v stečaju. Vedno lahko preverite tudi medijske objave in objave sodišč o likvidacijah, prislinih poravnavah in podobno ter ste tako vsak dan na tekočem s tem, kaj se dogaja z vašimi obstoječimi ali potencialnimi poslovnimi partnerji.

4. Nudi vam napredno orodje za analizo trga in podjetij ter dnevni pregled dogajanja na trgu

Ko se pripravljate na širitev posla ali želite proučiti trg, lahko na Biziju s pomočjo več kot 40 kriterijev pripravite analize za poljubne dejavnosti in tako dobite vpogled v agregatne podatke za izbran segment trga. Na podlagi različnih izbranih kriterijev lahko za posamezno podjetje izdelate grafično analizo in med seboj primerjate podjetja po poljubnih finančnih postavkah. Z Bizi obveščevalcem in pregledom aktualnih objav si zagotovite vedno svež dnevni pregled dogajanja na trgu kar v vaš e-nabiralnik.

5. Omogoča vam izdelavo seznamov podjetij in svojega portfelja

Napredni iskalnik omogoča iskanje in izdelavo segmentiranih baz podjetij po več kot 50 kriterijih, kot so recimo dejavnosti, število zaposlenih, blokade računov itd.  Svoje sezname lahko nato izvozite v Excel in tako ustvarite osnovo za vaše nadaljnje baze kontaktov. Ustvarite si lahko tudi svoj portfelj, kjer dostopate do svojih seznamov in shranjenih analiz, primerjav, zabeležk ter ostalih uporabnih stvari, ki vam bodo pomagale pri poslovanju in iskanju novih strank.

6. Je prava zakladnica nasvetov za boljše poslovanje in aktualnih poslovnih vsebin

Vsak dan lahko na Biziju spremljate  aktualne novice iz poslovnega sveta, odmevne podjetniške zgodbe, zaposlitvene oglase, zanimive podjetniške lestvice ter dragocene nasvete za boljšo prodajo in poslovanje.

Do nekaterih podatkov o podjetjih (kontaktni podatki, davčna, matična številka, javne objave …) na Biziju lahko vsak dostopa brezplačno, za vpogled v podatke o čistem prihodku in dobičku se je treba registrirati, Bizi pa lahko v celotnem obsegu preizkusite tudi v testni različici, in sicer na www.bizi.si/demo.

7. Na Biziju lahko svoje podjetje in blagovno znamko s pomočjo učinkovitih naprednih oglasov predstavite poslovni javnosti

Bizi ostaja najbolj obiskana poslovna spletna stran v Sloveniji, na kateri mesečno beležimo skoraj 297 tisoč unikatnih uporabnikov in  2,4 milijona prikazov strani. Spremlja ga poslovna javnost in tisti, ki v svojih rokah držijo marsikatero poslovno nit, zato je lahko oglas, ki jih doseže, res visoko učinkovit. Poleg grafičnih oglasov, kot so pasice, billboardi, zamenjave ozadja, lebdeči oglasi, oglasni prevzemi in videooglasi, so na voljo tudi PR novice ter posebne oglasne oblike na karticah podjetij, premium predstavitev podjetij, zlato sponzorstvo dejavnosti, prikazi na izbrane ključne besede, predstavitev v imeniku in druge oglasne oblike po meri naročnika.

 

Poleg tega, da se odlično odreže kot poslovni asistent pri vsakdanjem poslovanju podjetij vseh vrst, Bizi ponuja tudi zanimiv oglasni prostor ter številne možnosti za oglaševanje in predstavitev podjetij in njihovih blagovnih znamk očem poslovne javnosti.