Stopite v korak z olimpijskimi igrami

Eden najpomembnejših športnih dogodkov leta 2020 bodo zagotovo poletne olimpijske igre, ki bodo od 24. julija do 9. avgusta na Japonskem. Japonski Tokio bo začasno postal stičišče najboljših športnikov z vsega sveta.

Slovenski športniki so že večkrat na velikih športnih tekmovanjih dosegali hvale vredne rezultate. Na Siol.net bo tako v ospredju dogajanje v športnih disciplinah, v katerih se za kolajne potegujejo naši olimpijci. Posebno pozornost bomo zagotovo namenili našim odličnim športnikom, ki se bodo za odličja potegovali v kar 15 panogah. V Tokio jih odhaja več, kot jih je nastopilo v Riu, in sicer od 60 do 80.

Uvod v letošnje olimpijske igre bomo na Siol.net pospremili s pestrimi vsebinami, ki bodo bralcem na voljo že dober mesec pred začetkom iger, s čimer se bo celotno obdboje pokrivanja olimpijskih iger raztezalo kar čez mesec dni in pol. Dogajanje na olimpijskih igrah bomo poleg rezultatov v živo in dogajanja na prizorišču spremljali tudi iz zakulisja ter bralcem ponudili vrsto zanimivih zgodb.

Športne vsebine bomo popestrili še z rubrikama Slovenci na Japonskem in Japonci v Sloveniji ter kvizom Kako dobro poznaš Japonsko.

Oglaševalcem bomo poleg klasičnih oblik oglaševanja omogočili tudi:

  • ekskluzivne terminske zakupe vsebin v času tekem,
  • zakup ključnih besed športnikov,
  • športne čestitke ob dosežkih,
  • sponzorstvo interaktivnih modulov in
  • umestitev v olimpijski kviz.

 
Za vašim ciljem prilagojeno ponudbo pišite na oglasevanje@tsmedia.si. Z nami lahko presežete vaše cilje.