Stopite v korak z olimpijskimi igrami

975x650_olimpijski

Eden najpomembnejših športnih dogodkov leta 2020 bodo zagotovo poletne olimpijske igre, ki bodo od 24. julija do 9. avgusta na Japonskem. Japonski Tokio bo začasno postal stičišče najboljših športnikov z vsega sveta.

Slovenski športniki so že večkrat na velikih športnih tekmovanjih dosegali hvale vredne rezultate. Na Siol.net bo tako v ospredju dogajanje v športnih disciplinah, v katerih se za kolajne potegujejo naši olimpijci. Posebno pozornost bomo zagotovo namenili našim odličnim športnikom, ki se bodo za odličja potegovali v kar 15 panogah. V Tokio jih odhaja več, kot jih je nastopilo v Riu, in sicer od 60 do 80.

Uvod v letošnje olimpijske igre bomo na Siol.net pospremili s pestrimi vsebinami, ki bodo bralcem na voljo že dober mesec pred začetkom iger, s čimer se bo celotno obdboje pokrivanja olimpijskih iger raztezalo kar čez mesec dni in pol. Dogajanje na olimpijskih igrah bomo poleg rezultatov v živo in dogajanja na prizorišču spremljali tudi iz zakulisja ter bralcem ponudili vrsto zanimivih zgodb.

Športne vsebine bomo popestrili še z rubrikama Slovenci na Japonskem in Japonci v Sloveniji ter kvizom Kako dobro poznaš Japonsko.

Oglaševalcem bomo poleg klasičnih oblik oglaševanja omogočili tudi:

  • ekskluzivne terminske zakupe vsebin v času tekem,
  • zakup ključnih besed športnikov,
  • športne čestitke ob dosežkih,
  • sponzorstvo interaktivnih modulov in
  • umestitev v olimpijski kviz.

 
Za vašim ciljem prilagojeno ponudbo pišite na oglasevanje@tsmedia.si. Z nami lahko presežete vaše cilje.

Komentiranje ni omogočeno.