Starši nadpovprečno obiskujejo Siol.net

Bodite vidni ob člankih, ki jih z zanimanjem prebira veliko uporabnikov, še posebej staršev otrok – od tistih najmlajših pa vse do tistih bolj samostojnih. Na Siol.net bomo pisali o različnih aktualnih temah, povezanih s šolo in učenjem, izobraževalnih tečajih, obšolskih dejavnostih, šolski modi, zavarovanju za šolske otroke in še marsičem.

Vsak prvi teden v oktobru je posvečen otrokom, saj takrat zaznamujemo svetovni dan otroka. Na Siol.net želimo otrokom, ki so naše največje bogastvo, nameniti kar ves mesec in tako svoje bralce spomniti na čarobnost razigranega otroštva. V ta namen bomo uredniške vsebine nadgradili z zabavnim in hkrati poučnim kvizom Preveri svoje znanje iz osnovne šole. Tako bomo spodbudili interakcijo s svojimi bralci in poskrbeli za viralnost na družbenih omrežjih.

Uporabniki, ki so straši vsaj enega otroka pod 18 let ter se zanimajo za teme, povezane z družino in vzgojo otrok, nadpovprečno obiskujejo Siol.net. Izkoristite vsebinsko oglaševanje in izpostavite svojo ponudbo ob vsebinah, ki jih prebira vaše ciljno občinstvo. E-mail: oglasevanje@tsmedia.si.