Spremljajte EP v rokometu in zimske olimpijske igre na Siol.net

Izkoristite pestro športno dogajanje letošnje zime. Poskrbite, da boste del večjih športnih dogodkov, kot sta evropsko prvenstvo v rokometu in zimske olimpijske igre. Oglašujte ob športnih dogodkih, ki zanimajo vaše potencialne kupce.

Oči slovenske javnosti bodo to zimo uprte v evropsko prvenstvo v rokometu, ki bo od 12. do 28. januarja 2018 potekalo na Hrvaškem. Rokometaši slovenske izbrane vrste se bodo zaradi zgodovinskega uspeha na letošnjem svetovnem prvenstvu v Franciji, kjer so osvojili bronasto medaljo, tudi tokrat potegovali za najvišjo uvrstitev. Na Sportalu bomo na posebni podstrani EP v rokometu poskrbeli za aktualne novice s prvenstva.

Vrhunec letošnje športne zime bodo zimske olimpijske igre, ki se bodo odvijale od 9. do 25. februarja 2018 v Pjongčangu v Južni Koreji. Dogajanje bomo budno spremljali na medijih TSmedia. Oglaševalcem ponujamo izpostavitev blagovne znamke ob pestrih in aktualnih vsebinah na Siol.net/Sportal/ZOI, interaktivne vsebine z uporabniki, oglaševanje na zunanjih digitalnih zaslonih in druge rešitve pot meri.

Siol.net v času večjih športnih dogodkov beleži rekordno branost. Z umestitvijo vaše blagovne znamke ob enega od največjih športnih dogodkov letošnjega leta boste dosegli pravo ciljno skupino. Pošljite povpraševanje na: oglasevanje@tsmedia.si.