Skupaj zmoremo

[section_dd section_title=’Ustvarjajmo uspešne zgodbe še naprej. Skupaj zmoremo.’ class=’section-bookmark’] TSmedia, kot izdajateljica medija Siol.net se je pridružila pobudi Marketing magazina, ki je z Agencijo 101 pripravil serijo oglasov, namenjenih spodbujanju oglaševanja v medijih v času koronakrize. Oglasi opozarjajo, da je medije kriza močno prizadela, saj so oglaševalci že občutno oklestili svoje proračune, po drugi strani pa mediji v teh tednih objavljajo še več vsebin kot sicer.

Številni mediji so življenjsko odvisni od oglasov, pri čemer medijska industrija zaposluje več tisoč ljudi različnih poklicev. Poleg novinarjev so to tudi fotografi, snemalci, tehniki, režiserji, tehnično osebje in drugi, posredno pa so od medijev odvisni tudi tiskarji, produkcijske hiše, organizatorji različnih dogodkov in številni drugi.

Mediji so družbeno odgovorni. Ves čas sodelujejo pri številnih humanitarnih, družbenih, športnih in kulturnih pobudah in akcijah različnih dobrodelnih, nevladnih in drugih organizacij. Mediji objavljajo na stotine in tisoče oglasnih sporočil brezplačno, zato je prav, da se nanje v teh trenutkih ne pozabi in da se ne jemljejo kot nekaj samoumevnega.

Ekipa Siol.net zato poziva vse oglaševalce:
“Ne prekinite z oglaševanjem. Prepričani smo, da bomo tudi v teh trenutkih na svoji spletni strani našli primeren način oglaševanja vaših izdelkov in storitev.”
[spacer_dd pixels=’60’][image_dd url=’https://tsmedia.si/wp-content/uploads/2020/04/obiskanost-medija.jpg’ alt=’Obiskanost media Siol.net’ animation=’fadeInUp’ duration=’1000′ delay=’0′][/image_dd][section_dd section_title=’Vas zanima oglaševanje na Siol.net?’ class=’section-heart’]

Obrnite se na naše specialiste za digitalno oglaševanje. E: oglasevanje@tsmedia.si T: 01 473 00 40 F: 01 519 73 88

[divider_dd style=’solid’ animation=’none’ duration=’1100′][/divider_dd][h_dd type=’3′]Ustvarimo uspešno zgodbo[/h_dd]