Siol.net z inovativno idejo zakorakal na TikTok s pomočjo umetne inteligence

Ljubljana, 16. avgust 2023Siol.net, vodilni spletni medij v Sloveniji, z zadovoljstvom naznanja svoj vstop na TikTok platformo s pomočjo inovativne umetne inteligence. TikTok profil Lois iz Siola prinaša svež veter in edinstveno vsebino, ki bo navdušila predvsem mlajše občinstvo.

Za Siol.net je pomembno ostati v koraku s hitro spreminjajočimi se digitalnimi trendi in doseči ciljno publiko tam, kjer se nahaja. Z vzpostavitvijo TikTok profila Lois iz Siola vstopa v svet neomejenih kreativnih možnosti ter interaktivnosti in kot prvi v Sloveniji za svojo promocijo na platformi TikTok uporablja virtualno vplivnico Lois. Lois je mlada, energična in zanimiva osebnost, ki bo svoje poglede na svet na izviren in zabaven način delila z drugimi uporabniki TikToka.

TikTok je v zadnjih letih prevzel predvsem mlajšo populacijo, trendi pa kažejo, da je platforma osvojila tudi starejše od 24 oziroma 35 let. Čeprav je zanimanje tiktokovega občinstva težko predvideti, bo spletni medij Siol.net mlade uporabnike TikToka poskušal doseči s skrbno izbrano vsebino, ki bo ponujala drugačen, interaktiven način spremljanja novic ter hkrati zagotavljala zabavo. Stalnica profila Lois bodo tako tudi poročanja s terena, sodelovanje z drugimi slovenskimi vplivneži in vključevanje občinstva.

“Z inovativno uporabo umetne inteligence na TikToku želimo doseči naše mlajše ciljno občinstvo na popolnoma nov način,” je dejal Igor Gajster, direktor TSmedia. “TSmedia se vedno trudi biti napredna in prinašati sveže vsebine na naših medijih, zato smo prepričani, da bo virtualna vplivnica Lois iz Siola na TikToku navdušila vse naše sledilce.”

Poleg edinstvenih vsebin bo virtualna vplivnica Lois iz Siola na TikToku pripravljala tudi posebne izzive, nagradne igre in sodelovanja, ki bodo uporabnikom omogočili, da aktivno sodelujejo in se povežejo z medijem na nov, zabaven način.

Pridružite se nam na TikToku in odkrijte, kako Siol.net in umetna inteligenca s profilom Lois spreminjata način objave novic ter navdušujeta mlajše občinstvo.

Za več informacij smo na voljo na: pr@tsmedia.si.