Siol.net razširil nabor vsebin s portalom S.Nepremičnine

Siol.net v sodelovanju s podjetjem Arvio, ki je razvilo platformo za vrednotenje nepremičnin, na trg vstopa z novim slovenskim nepremičninskim portalom S.NepremičnineGre za novo platformo za iskanje, prodajo, oddajo in najem vseh vrst nepremičnin. Poleg nepremičninskih oglasov je na voljo tudi aplikacija za določitev cen nepremičnin. Ena od prednosti novega portala S.Nepremičnine je tudi bogata ponudba aktualnih novic na temo nepremičnin.

Prednosti portala S.Nepremičnine v primerjavo s konkurenco so:

Aplikacija za oceno vrednosti nepremičnine

Na portalu S.Nepremičnine je na voljo tudi aplikacija za hitro indikativno oceno vrednosti nepremičnine. Kupci ali prodajalci nepremičnin tako lahko v zgolj treh korakih določijo ceno stanovanja ali hiše. Tako lahko zahtevnejši uporabniki za izbrano nepremičnino odkrijejo, kakšno ceno so dosegale podobne nepremičnine v bližini in kakšne so bile oglaševane cene ter koliko časa so se nepremičnine oglaševale. Prek aplikacije je mogoče naročiti tudi cenitev cenilca, ki opravi ogled in pripravi poročilo v skladu s standardi ocenjevanja.

Prikaz bližnje infrastrukture

Poleg osnovnih podatkov o ceni, številu sob, velikosti in drugih lastnostih nepremičnin uporabnik ob ogledu oglasa najde tudi podatke o bližnji infrastrukturi, na primer avtobusni ali železniški postaji, bližini vrtca in šole, trgovin, banke, pošte, zdravstvenega doma in drugih pomembnejših ustanov.

Možnost filtriranja na podlagi dodatnih meril

Iskalci nepremičnin lahko nepremičnine poleg osnovnih kriterijev, kot so velikost, cena, lokacija, iščejo tudi na podlagi dodatnih meril, kot so na primer oprema, lega, možnost parkiranja in podobno.
 

Bogata ponudba aktualnih novic na temo nepremičnin

Ena od prednosti novega portala S.Nepremičnine je tudi bogata ponudba aktualnih novic na temo nepremičnin. Iskalci in ponudniki nepremičnin tako lahko poleg nepremičninskih oglasov na portalu S.Nepremičnine spremljajo aktualno dogajanje na področju cen nepremičnin, novih zakonodajnih ureditev, davčne politike in drugih uporabnih informacij ter zanimivih vsebin, ki jih iščejo, ko se odločajo za nakup, najem ali prodajo, oddajo nepremičnine.

Portal je na voljo tukaj.