Siol.net predstavlja prenovljen TV-spored

Siol.net predstavlja prenovljen TV-spored, ki prinaša številne novosti, namenjene izboljšanju uporabniške izkušnje. Nova posodobitev vključuje vrsto funkcij, ki omogočajo enostavnejše, hitrejše in bolj prilagojeno spremljanje televizijskih vsebin.

Glavna novost TV-sporeda na Siol.net je prenovljen iskalnik, ki uporabnikom omogoča lažje in hitrejše dostopanje do želenih TV-vsebin. Iskanje priljubljenih oddaj, TV-kanalov in različnih kategorij, kot so filmi, šport, dokumentarci, je zdaj hitrejše in bolj natančno. Uporabniki lahko do njih dostopajo tako, da vpišejo svoj izbor ali jih izberejo s seznama.

TV-vsebine so že na vstopni strani razdeljene v posamezne kategorije, na primer film, šport, dokumentarci. To uporabnikom olajša dostop do želenih vsebin. Prav tako je mogoč hiter dostop do priljubljenih kanalov in oddaj, ki so trenutno na sporedu. Pri opisu posamezne vsebine je prikazana tudi pretekla in prihodnja vsebina.

Vsi, ki si želijo svoje priljubljene TV-vsebine deliti prek družbenih omrežji, lahko to enostavno storijo prek gumba za deljenje. S klikom na ikono je možen tudi hiter prevod vsebin.

Uporabniki so vajeni ogleda TV-vsebin tudi za preteklih sedem dni. Po novem je mogoče TV-spored in opise oddaj na Siol.net pregledovati tudi za preteklih sedem dni.

Za več informacij o oglaševanju v sklopu TV-spored stopite v stik z našimi specialisti za digitalno oglaševanje na: oglasevanje@tsmedia.si.