Siol.net in Bizi prejela nagrado WEBSI Spletni prvaki 2021

TSmedia je na letošnjem tekmovanju digitalnih presežkov Slovenije WEBSI osvojila kar dve nagradi. Za projekt Treniraj kot Tadej Pogačar, smo prejeli priznanje za tretje mesto v kategoriji Video, za poslovni asistent Bizi pa za tretje mesto v kategoriji najboljša Digitalna orodja.

Kratka predstavitev nagrajenih projektov:

  • S spletno kolesarsko oddajo Treniraj kot Tadej Pogačar smo bralcem Siol.net ponudili vpogled v zakulisje priprav kolesarskega asa, kar smo dopolnili z videonasveti za kolesarje, predstavitvami kolesarskih tras in vse skupaj nadgradili z interakcijo z bralci. Pri projektu smo prvič pripravili funkcijo slika v sliki, kar je oglaševalcem omogočilo predstavitev produktov znotraj videa, uporabniki pa so lahko na preprosto in hitro dostopali do prodajnega mesta produkta z enim samim klikom.

 

  • S prenovljenim poslovnim asistentom Bizi smo izboljšali uporabniško izkušnjo, poenostavili uporabo in omogočili hitrejši ter bolj nazoren in zgoščen pregled  informacijo podjetjih. Ustvarili smo preprosto orodje, ki na enem mestu združuje vse relevantne podatke za več kot 220.000 slovenskih podjetij. Poleg izboljšanja uporabniške izkušnje, hitrejše dosegljivosti in večje preglednosti podatkov, smo izvedli tudi celovito prenovo celostne grafične podobe.

 

Tudi v prihodnje se bomo trudili za vas ustvarjati nove zanimive projekte, s katerimi boste lažje dosegali svoje potencialne kupce. Če želite z izpostavitvijo svoje blagovne znamke sodelovati v naših projektih, nam za ponudbo pišite na oglasevanje@tsmedia.si.