SANJSKI VRT NA SIOL.NET

Rubriko Vrt in okolica na Siol.net bomo v prihodnjih dneh obogatili z vrsto uporabnih in koristnih nasvetov na temo vrtnarjenja, urejanja vrta, dekoracije vrta, nege rastlin, pridelave zelenjave in še z mnogo drugimi zanimivimi vsebinami. Poskrbeli bomo tudi za aktivacijo naših bralcev. Izvedli bomo nagradni natečaj Projekt Sanjski vrt. Bralci Siol.net bodo lahko poslali fotografijo svojega vrta, mi pa bomo v sodelovanju s strokovnjakom izbrali srečneža in mu pomagali do vrta, o katerem je vedno sanjal.

Zasnova nagradnega natečaja Projekt sanjski vrt

Bralci Siol.net bodo fotografije svojega vrta oddali prek posebnega obrazca, nato pa bomo iz nabora prispelih fotografij skupaj s krajinskim arhitektom izbrali nekoga in mu podarili brezplačen izris idejne zasnove za ureditev vrta ali okolice. Strokovnjak za urejanje vrtov bo predlagal rešitve za prenovo vrta in ponudil nekaj nasvetov glede urejanja vrta in okolice, informacije o tem, kaj vse je treba pri tem upoštevati, kakšne rastline so primerne za določen del vrta, kako se ravnati po letnih časih in na splošno, kako poskrbeti, da vrt in okolica ostaneta lepa in urejena skozi vse leto.

Predstavite svojo ponudbo pravi ciljni skupini

Oglašujte ob vsebinah, ki jih spremljajo imetniki vrtov, ljubitelji vrtnarjenja, pridelovalci zelenjave, ljubitelji cvetlic, dekoracije in urejanja okolice. Umestite se ob uredniških člankih v rubriki Vrt in okolica ali pa z umestitvijo v nagradni natečaj.

Glede na vaše želje in cilje kampanje pa lahko za vas pripravimo tudi vsebine advertorial in tako predstavimo vaše izdelke ali storitve (članek advertorial, videoprispevek, nagradna igra …).

Veselimo se sodelovanja z vami!

Za več informacij o oglaševanju v sklopu Projekta Sanjski vrt na Siol.net se obrnite na naše specialiste za digitalno oglaševanje na: oglasevanje@tsmedia.si.