Samo vaša rubrika na Siol.net

 

Zagotovite si novo rubriko na Siol.net, kjer bodo bralcem na voljo le vaše vsebine. Vsebino lahko izberete sami, lahko pa jo za vas, na podlagi usmeritev, pripravimo v TSmedia. V obdobju kampanje poskrbimo, da je vaša rubrika tudi ustrezno izpostavljena na vstopni strani Siol.net.

Odmeven primer tovrstnega vsebinskega sodelovanja je zagotovo Intersportova kampanja Držimo obljubo. Projekt smo obogatili z vključenostjo bralcev in tudi osebnega trenerja. Dvema izbranima bralcema smo omogočili osemtedensko preobrazbo. Trenirala sta pod budnim očesom trenerja in z vadbenimi pripomočki iz trgovin Intersport. Poleg tega smo bralcem zagotovili strokovne in uporabne nasvete za gibanje s foto- in videovsebinami, pri čemer smo se navezali na konkretne izdelke iz aktualne ponudbe trgovin Intersport. Ob tem smo pripravili tudi nagradno igro, kjer so izžrebani sodelujoči prejeli pripomočke za trening. Primer Intersportove rubrike si lahko ogledate tukaj.

Vsekakor pa je treba opozoriti tudi na rubriko Sprosti čas Zavarovalnice Triglav. V njej smo združili zanimive vsebine za kolesarje z uporabnimi nasveti za varno kolesarjenje. Predlogom za kolesarski izlet smo dodali tudi poučen video, v katerem smo bralcem Siol.net podrobneje predstavili, kako pravilno in varno prevažati kolesa.

Odločite se za lastno vsebinsko rubriko na Siol.net. Pišite nam na: oglasevanje@tsmedia.si.