Kaj pripravljamo v letu 2020?

Pred nami je leto novih izzivov, novih zgodb in tudi presežkov. Naj bo vseh v vašem osebnem življenju čim več. Vabimo pa vas, da poslovne presežke ustvarite #skupaj z nami. Vas zanima, kaj pripravljamo v letu 2020?

Za vas smo pripravili več kot 20 top projektov, ki jih bo ustvarjalo več kot 20 ambasadorjev TSmedie. Verjamemo, da lahko vaše presežke soustvarjamo tudi mi. Ker je čas dragocen, vlagajte svojega v prave projekte in v pravi medij.

Leto velikih športnih dogodkov
Pred nami je leto največjih športnih dogodkov (#OlimpijskeIgre), ko bomo za naše športnike vzklikali #bravo, #neverjetno. Še naprej bomo velik poudarek namenjali nogometu (#PLTS, #Euro2020), rekreativnim vsebinam (#NajKoča, #LjubljanskiMaraton) in slovenskim športnikom po svetu.

Navdihujoče zgodbe posameznikov
V sklopih #Novice, #PoselDanes, #Digisvet bomo izpostavljali navdihujoče zgodbe posameznikov, ki z majhnimi in velikimi dejanji spreminjajo svet, dali pravo mesto prebojnim idejam, nasvetom in najboljšim kolumnam. Budno bomo spremljali dogajanje na področju kriptovalut, računalniške varnosti, pametnih mest in domov.

Na Trendih bomo še naprej (#slastno) kuhali, odkrivali svet (#ZNogoVSvet) in modo (#FashionWeek), novosti na vrtu, iskali najlepše slovenske balkone ter se vračali v šolo.

Avtomoto svet bo še naprej navduševal s testnimi vožnjami, zgodbami avtomobilskih navdušencev, Slovencev v tujini ter letos prvič z izborom Naj salon Slovenije.

Za podrobnosti o projektih in možnosti oglaševanja nam pišite na: oglasevanje@tsmedia.si