Pripeljite uporabnika do konverzije

TSmedia svojim oglaševalcem sedaj ponuja tudi Siol.net advertorial PRO, ki omogoča nadgradnjo standardnega advertoriala s Facebook oglaševanjem, s tem pa še višjo konverzijo.  S pomočjo AIDA metode uporabnika pripeljemo od pozornosti, prek zanimanja in želje do akcije.

Z oglaševanjem advertorial članka na Facebooku povečamo doseg vidnosti članka, tudi med uporabniki, ki niso redni bralci Siol.net. Kampanja je lahko aktivna takoj po potrditvi. Za celotno izvedbo poskrbi izkušena ekipa TSmedia.

Oglaševanje na Facebook profilu Siol.net ima še posebej velik vpliv zaradi zaupanja in prepoznavnosti blagovne znamke Siol.net, s tem pa članek pusti močno zavedanje o produktu oziroma storitvi v nakupnem procesu. Hkrati vam zagotavljamo tudi ugodno ceno, a visoko oceno relevance oglasov. V poročilu po izvedeni kampanji prejmete veliko koristnih podatkov za lažje odločanje o nadaljnjih aktivnostih (demografija, komentarji, število všečkov, deljenj itd.).

S pridobljenimi podatki o potencialnem ciljnem občinstvu pa oglaševalcu omogočimo tudi storitev remarketinga, v okviru katere se ciljajo samo uporabniki, ki so že izkazali interes za določen članek oziroma izdelek ali storitev, ki jo ponujate.

Si tudi vi želite pripeljati vaše potencialne stranke do konverzije? Povpraševanje pošljite na: oglasevanje@tsmedia.si.