Prenovljen sklop Avtomoto na Siol.net

Prenovili smo sklop Avtomoto na Siol.net. Oblikovno smo prenovili naslovnico Avtomota in tako omogočili izpostavitev več vsebinam hkrati. Tako lahko bralci dostopajo do več člankov iz posameznih rubrik neposredno prek naslovnice Avtomota. Posebej smo izpostavili tudi fotogalerijo, ki bralcem omogoča še lažjo in hitrejšo izbiro vsebin.

Za boljšo uporabniško izkušnjo smo sklop nadgradili z novimi funkcionalnostmi. Dodali smo tri nove vmesnike, Najbolj brano na Avtomoto, Najbolj brano na Siol.net  in Twitter vmesnik Avtomoto. Posebna novost je Infografika s ključnimi besedami, s pomočjo katerih so izpostavljene aktualne teme, kot so na primer zimske gume, električni avtomobili, javni prevoz, družinski avtomoto, car sharing, zgodbe strojev ipd.

Sklop Avtomoto smo tudi vsebinsko obogatili. Avtomobilskim navdušencem je odslej poleg širokega nabora vsebin, od aktualnih novosti, testov avtomobilov, nasvetov in zanimivosti iz sveta avtomobilizma, na voljo tudi nova rubrika Promet, v kateri so združeni vsi članki na Siol.net, na temo prometa. Rubrika Promet je obogatena z interaktivnim zemljevidom Slovenije, z vsemi aktualnimi prometnimi informacijami kot so:

  • Dogodki, zastoji, zapore
  • Delo na cestah
  • Veter
  • Cestne kamere

 

Izkoristite priložnost, ki vam jo s sklopom Avtomoto na Siol.net ponuja TSmedia, in pošljite povpraševanje na: oglasevanje@tsmedia.si.