Prenovili smo Telefonski imenik Slovenije na spletu

Telefonski imenik Slovenije (TIS) je dobil novo, osveženo podobo. Z osveženo podobo TIS so prvič v Sloveniji na voljo prave rumene strani, ki so tudi jasno ločene od belih strani. Iskanje je zdaj lažje in hitrejše, kar omogoča številne prednosti tako fizičnim osebam kot tudi ponudnikom storitev. Hkrati je izšel tudi TIS pomlad 2014 na DVD.

Primer koristne uporabe prenovljenega TIS

Manjši podjetniki, še posebej tisti na začetku svoje poslovne poti, danes težko prodrejo na trg. Na samem začetku se namreč marsikateri manjši samostojni podjetnik sooča s pomanjkanjem investicij za oglaševanje. Rumene strani v novem TIS ponujajo odgovor vsem, ki so se znašli v takšni situaciji.

Z vpisom kontaktnih podatkov in dejavnosti svojega podjetja v TIS prav vsako podjetje brezplačno pridobi t. i. kartico podjetja, ki v okviru prenovljenega TIS predstavlja mini spletno stran tega istega podjetja. Spletna kartica omogoča brezplačen vpis in urejanje vrste podatkov: naziv podjetja ali dejavnosti oziroma storitve, ki jo podjetje opravlja, objava do treh dejavnosti, s katerimi se ponudnik ukvarja, tri kontaktne telefonske številke, e-poštni naslov, odpiralni čas, mogoči načini plačila in preostale kontaktne informacije, mogoča je tudi objava morebitnih poslovnih enot.

Zgolj z brezplačnim vpisom podjetja v TIS podjetnik preprosto, a hkrati močno poveča možnost, da ga bodo potencialni kupci na iskalnikih našli na višjih mestih.

Prve prave rumene strani v slovenskem spletu tudi uporabnikom omogočajo številne prednosti pri iskanju ponudnikov želene storitve oziroma blaga. Hitro in pregledno iskanje po rumenih straneh uporabniku omogoča, da brez težav najde iskanega ponudnika. Rezultati so zaradi novega dizajna in izboljšane uporabniške izkušnje ob posamezni poizvedbi prikazani na bolj pregleden način. Strukturiran izpis rezultatov uporabniku omogoča, da hitreje najde iskano osebo ali podjetje, saj iskalnik izpostavi tiste rezultate, za katere je največ verjetnosti, da jih posamezni uporabnik išče. Hkrati ima uporabnik TIS tudi možnost, da išče obrtnike iz posamezne dejavnosti (na primer fasaderje), ki se nahajajo v točno določenem kraju (na primer v Ptuju). Gre za ekskluzivno prednost, ki jo uporabnikom izmed vseh razpoložljivih spletnih imenikov in celo iskalnikov omogoča le prenovljen TIS.

Uporabniku je na spletni kartici podjetja na voljo interaktivni zemljevid, ki na osnovi lokacije ponuja možnost načrtovanja poti. Prav tako si lahko z enim samim klikom ogleda finančno kartico tega istega podjetja v poslovnem imeniku bizi.si, s čimer pridobi vse želene finančne podatke o poslovanju podjetja. Mogoča je tudi preusmeritev uporabnika na spletno kartico najdi.si, ki med drugim omogoča vpogled v morebitne komentarje uporabnikov o tem podjetju. Vsi registrirani uporabniki TIS lahko kontaktne podatke podjetja ali osebe s spletne kartice pošljejo tudi na mobilni telefon v obliki SMS-sporočila, dodatna prednost za uporabnika pa je tudi možnost oddaja svoje ocene zadovoljstva na kartici posameznega podjetja.

Vse pravne osebe imajo ob prenovi na novih rumenih straneh na voljo vrsto možnosti višjega prikaza in različnih možnosti grafične predstavitve na iskalniku TIS, ki so na voljo ob doplačilu.

Poskrbite, da vas najdejo pravi ljudje

Registrirani uporabniki TIS oziroma uporabniki storitve Moj iTIS imajo na voljo vrsto prilagojenih načinov iskanja, hkrati pa lahko vzpostavijo in prilagajajo svoj osebni spletni imenik, ki se, tako, kot celoten TIS na spletu, dnevno osvežuje.

Tako stari kot tudi novi uporabniki TIS se lahko z vpisom v TIS izognejo klicem v komercialne in raziskovalne namene, s čimer se zavarujejo pred anketarji, prodajo izdelkov po telefonu, podajanjem mnenj itd. Da bi si zagotovili prepoved neželenih klicev, naročniki poleg vpisa osnovnih podatkov v Obrazec za sporočanje spremembe med možnostmi prepovedi klicev vnesejo le nekaj kljukic.

TIS pomlad 2014 na DVD

Izšel je TIS pomlad 2014 na DVD, ki uporabnikom z naborom številnih funkcij omogoča veliko več kot le iskanje kontaktnih podatkov po bazi skoraj 1.000.000 subjektov.

Preizkusite prenovljen TIS na www.itis.si.