Praznujte s Sportalom

Sklop Sportal na Siol.net bo letos v mesecu juniju upihnil že 15. svečko. Jubilej bomo praznovali skupaj z bralci, ki so v srcu našega delovanja. Pripravili bomo vrsto uredniških prispevkov, v katerih se bomo dotaknili odmevnejših športnih trenutkov v zadnjih 15 letih.

V osrčju dogajanja bo številka 15, zato bomo predstavili 15 zgodb  s 15 izjemnimi slovenskimi športniki, ki delujejo na področju 15 različnih športnih disciplin. Ker pa Sportal niso samo športni dogodki, temveč  je v našem bistvu posameznik s svojim zanimanjem za šport, bomo predstavili tudi zgodbo dveh 15-letnikov, športnikov, ki sta tako kot Sportal, nanizala že veliko uspehov, se soočala tudi s težavami, a sta  vendar  še na začetku svoje športne kariere. Tako kot Sportal.

Mesečno samo na Sportalu dosežemo tudi do 8.300.00 ogledov strani, ustvarimo več kot 1000 člankov, za branje katerih bralci porabijo tudi do 3 minute.

Si želite postati del zgodbe, ki jo bomo spisali ob petnajstletnici delovanja Sportala? Ponujamo vam možnost, da svojo aktualno ponudbo predstavite ob dobro obiskanih in aktualnih vsebinah na Sportalu. Za ponudbo nam pišite na oglasevanje@tsmedia.si.