Povečali smo mrežo zunanjih digitalnih zaslonov

Mrežo zunanjih digitalnih zaslonov po Sloveniji smo razširili in dodali dva nova digitalna velikana v Mariboru pri Europarku in v Celju na Mariborski cesti. Trenutno ponujamo 18 digitalnih velikanov na najprometnejših vpadnicah po Sloveniji, mrežo pa bomo v kratkem še razširili.

Pritegnite kupce z oglaševanjem na najelitnejših in najbolj obiskanih lokacijah po Sloveniji. Omogočamo regionalno prilagojeno kampanjo. Še posebej močno pokritost lahko zagotovimo v središču Ljubljane ali širši okolici Ljubljane, ki vključuje tudi pokritost nakupovalnega središča BTC, kjer lahko kupce ujamejo v njihovem nakupnem procesu. Prisotni smo tudi v Mariboru, Celju in Murski Soboti.

Digitalni zasloni pritegnejo občutno večjo pozornost, so popolnoma fleksibilni in omogočajo interaktivnost. Oglaševanje na zunanjih digitalnih zaslonih omogoča takojšnje spreminjanje vsebin ter prilagajanje oglasov delu dneva in mikrolokaciji. Opaznost vašega oglasa omogočamo s prilagojenim seznamom predvajanja, ki poleg oglasov zagotavlja tudi uporabne informacije in ažurne novice, s čimer pritegnemo vsako oko.

Si tudi vi želite nagovoriti svoje stranke na zaslonih? Pošljite povpraševanje na: oglasevanje@tsmedia.si.