Poslovni imenik bizi.si vsebinsko obogaten in z več uporabniki

Najbolj obiskan poslovni imenik v Sloveniji bizi.si zdaj na kartici podjetja ponuja podatke o funkcijah zastopnikov poslovnih subjektov, dodani pa so tudi člani nadzornih svetov podjetij. Število uporabnikov poslovnega imenika bizi.si je v letu 2013 naraslo za kar 15 odstotkov.

Poslovni imenik bizi.si omogoča dnevno spremljanje blokad transakcijskih računov, objav stečajev, likvidne sposobnosti in bonitetnih ocen podjetja, s čimer zagotavlja večjo varnost in uspešno poslovanje. Bizi.si tako uporabnikom omogoča, da se osredotočijo na tiste stranke, ki lahko njihovemu podjetju ustvarijo največ prihodkov, ter spoznajo svoje tekmece. Od leta 2013 je poslovni imenik bizi.si na voljo tudi kot brezplačna mobilna aplikacija za pametne telefone.

Na kartici podjetja je po novem mogoče najti podatke o funkcijah zastopnikov poslovnih subjektov, dodani pa so tudi člani nadzornih svetov. Gre za podatka, ki sta del PRS-podatkov, torej glavnih informacij o podjetjih, in sta kot taka na voljo vsem, tako registriranim kot tudi neregistriranim uporabnikom.

Število uporabnikov, ki pri dnevnem poslovanju uporabljajo poslovni imenik bizi.si, je v letu 2013 v primerjavi z letom 2012 naraslo za kar 15 odstotkov. Prav tako se je povečalo povprečno mesečno število uporabnikov, lani za kar osem odstotkov. Po podatkih MOSS poslovni imenik mesečno uporablja tudi več kot 270.000 uporabnikov. V letu 2013 se je za 14 odstotkov povečalo tudi število naročnikov, ki imajo polni dostop do poslovnega imenika bizi.si.