Poslovni asistent Bizi je prenovljen

Poslovni asistent Bizi je prenovljen. Dobil je novo vizualno podobo, dostop do podatkov o podjetjih pa je odslej hitrejši, bolj preprost in prijazen.

Temeljno vodilo pri prenovi najbolj obiskane spletne strani v Sloveniji je bilo izboljšanje uporabniške izkušnje – kako v čim manj korakih dostopati do želenih podatkov in večja preglednost ključnih informacij.

Kaj je novega na Biziju?

  • Ključne informacije o podjetjih so zgoščene, navigacija je preprosta, dostop do informacij je hiter, vedno veste, kje ste in kaj še lahko vidite.
  • Izboljšali smo iskanje, uporabniki lahko zdaj ustvarjajo še bolj segmentirane baze, s katerimi želijo nagovoriti prave stranke.
  • Še lažje lahko preverite, ali imajo podjetja težave s plačevanjem računov, pregledujete lahko tudi časovnice blokad.
  • Moje zabeležke so priročen mini CRM za male podjetnike, v katerega lahko uporabniki zapisujejo komentarje, opombe, dogovore sestankov.
  • Finančni podatki so za podjetja zdaj na voljo za kar 5 let, v bazo smo dodali tudi neplačnike REK.
  • Po novem Bizi ponuja še več zaposlitvenih oglasov, razširjene borzne objave, poskrbeli smo tudi za nove možnosti za oglaševalce.

 

Prav vse, kar vas zanima o podjetjih (ne le finančni podatki, kontaktni, davčna številka, ampak tudi naroki, zaposlitveni oglasi, objave sodišč, borzne objave) lahko zdaj najdete na Biziju.

 

TOP 5 Bizi orodij
Pripravili smo brezplačen priročnik TOP 5 Bizi orodij, ki si ga lahko prenesete TUKAJ in raziščete, katera so tista ključna orodja, zaradi katerih je poslovni asistent Bizi idealna izbira pri sprejemanju pravih poslovnih odločitev.

BiziTOP5

Vabimo vas, da prenovljen Bizi raziščete tudi sami.
Za več informacij smo vam na voljo na info@bizi.si ali na oglasevanje@tsmedia.si.