NOVO MESTO – RONDO BRŠLJIN

Digitalni velikan se nahaja v Novem mestu v rondoju Bršljin ob Ljubljanski cesti.Kreativno rešitev za objavo na zaslonih lahko pripravite sami, lahko pa vam jo pripravimo tudi v TSmedia: oglasevanje@tsmedia.si.

IZOLA, BELVEDERE

Digitalni velikan se nahaja na območju Belvedere, ob eni najbolj prometnih cest v osrčju slovenske obale,ki povezuje Izolo in Portorož. Viden je voznikom, ki prihajajo iz smeri Izole proti Strunjanu in Portorožu.Kreativno rešitev za objavo na zaslonih lahko pripravite sami, lahko pa vam jo pripravimo tudi v TSmedia: oglasevanje@tsmedia.si.

Ljubljana, bleiweisova cesta

Digitalni velikan se nahaja na stanovanjski hiši na ovinku Bleiweisove ceste v Ljubljani.Viden je vozilom v smeri vožnje s Celovške ceste proti Tržaški.Kreativno rešitev za objavo na zaslonih lahko pripravite sami, lahko pa vam jo pripravimo tudi v TSmedia: oglasevanje@tsmedia.si.

Portorož, Obala 16

Digitalni velikan se nahaja na eni izmed najbolj frekventnih lokacij v središču Portoroža, nedaleč stran od Avditorija Portorož, kjer dnevno doseže okoli 6000 vozil oz 8.400 respondentov. Kreativno rešitev za objavo na zaslonih lahko pripravite sami, lahko pa vam jo pripravimotudi v TSmedia: oglasevanje@tsmedia.si.

LJUBLJANA – DUNAJSKA CESTA (towards the city centre)

The digital giant is located on the Dunajska cesta, directly next to the central fair and event space in Ljubljana, at the Gospodarsko razstavišče. It is visible to drivers, passing pedestrians and cyclists coming from the direction of Bežigrad towards the center of Ljubljana. You can prepare a creative solution for publishing on screens yourselves, …

Preberi več

LJUBLJANA – Dunajska cesta (GR, v smeri centra)

Digitalni velikan stoji ob Dunajski cesti, neposredno ob osrednjem sejemsko-prireditvenem prostoru v Ljubljani, na Gospodarskem razstavišču. Viden je voznikom, mimoidočim pešcem in kolesarjem, ki prihajajo iz smeri Bežigrada proti središču Ljubljane. Kreativno rešitev za objavo na zaslonih lahko pripravite sami, lahko pa vam jo pripravimo tudi v TSmedia: oglasevanje@tsmedia.si.

Ptuj – Ob Dravi

Digitalni velikan na Ptuju stoji na atraktivni lokaciji ob severni mestni vpadnici, kjer je dobro viden iz smeri centra prot proti Mariborski in Zagrebški cesti. Kreativno rešitev za objavo na zaslonih lahko pripravite sami, lahko pa vam jo pripravimo tudi v TSmedia: oglasevanje@tsmedia.si.

Ljubljana – Šubičeva

Velikan stoji na elitni lokaciji v ožjem središču Ljubljane, na križišču Šubičeve ulice in Slovenske ceste, nasproti Kongresnega trga. Postavljen je v neposredno bližino najbolj frekventnega postajališča mestnega potniškega prometa, ob začetku peš cone v strogem središču Ljubljane, zato omogoča učinkovit nagovor velikega števila mimoidočih. Kreativno rešitev za objavo na zaslonih lahko pripravite sami, lahko …

Preberi več

Navodila za pripravo oglasov