Poletni Dan na Siol.net in Planet TV

Na Siol.net in Planet TV bralcem in gledalcem ponujamo poletne vsebine za brezskrbno in aktivno preživljanje počitnic. Izpostavite svojo blagovno znamko ob aktualnih poletnih vsebinah, ki so med uporabniki najbolj iskane v poletnih dneh.

Sproščene vsebine od potovanj, rekreacije, kulinarike do poletnega horoskopa, dopolnjene s koristnimi prometnimi informacijami, vremensko napovedjo, temperaturami morja in še čim, lahko na spletu spremljate v rubriki Poletni Dan ali od ponedeljka do petka ob 17.25 na Planet TV.

Rubrika Poletni Dan na Siol.net

Na Siol.net v sklopu Poletni Dan lahko uporabniki preverijo:

  • Vremensko napoved za kraje ob jadranski obali
    Uporabniki lahko do aktualne vremenske napovedi dostopajo s klikom na izbrani kraj in tako preverijo vremensko sliko po urah za tekoči dan ter 10-dnevno vremensko napoved za prihajajoče dni. Uporabnikom ponujamo tudi informacije o temperaturi morja na posameznih koncih jadranske obale.
  • Razmere na cestah in mejnih prehodih
    Pred odhodom na pot preverite aktualne prometne informacije in se izognite zastojem na cestah ter čakalnim vrstam na mejnih prehodih.
  • Poletni horoskop
    Za razvedrilo in zabavo je na voljo poseben poletni horoskop, ki bralcem ponuja vpogled v astrološko poletno napoved.

 

Oddaja Poletni Dan. na Planet TV:

Vsak dan, od ponedeljka do petka, ob 17.25 je na Planet TV na sporedu magazinska oddaja Poletni Dan. z voditeljicama Anjo Markovič in Anjo Ciglarič. Rdeča nit oddaje ostaja enaka oddaji Dan., ki so jo gledalci lahko spremljali vse leto, le da je Poletni Dan. bolj poletno obarvan.

Gledalci v oddaji izvedo vse najnovejše informacije o prometu in vremenu, temperaturi kopalnih voda, na voljo pa so tudi bolj sproščene in zabavne vsebine, kot so napovedi in reportaže z okoliških festivalov in drugih družabnih prireditev ter druge lahkotnejše tematike, od potovanj in izletov, kulinarike, rekreacije, zdravja, mode in lepote, poslovnih inovacij do zanimivih intervjujev z znanimi osebnostmi.

 

Ponujamo vam možnost, da svojo aktualno ponudbo predstavite ob dobro obiskanih in aktualnih vsebinah. Za ponudbo nam pišite na oglasevanje@tsmedia.si.