Pogačar blesti tudi na Siol.net

Na Siol.net smo za bralce pripravili prvo spletno kolesarsko oddajo Treniraj kot Tadej Pogačar. V projektu smo postregli z uporabnimi vsebinami, polnimi kolesarskih nasvetov, za katere sta poskrbela Tadej Pogačar in trener Miha Koncilja.

Slovenskega kolesarskega lahko bralci spremljajo v desetih oddajah, v katerih si lahko ogledajo zakulisje treningov, različne kolesarske trase v Sloveniji, izvedo pa lahko tudi številne uporabne nasvete za profesionalno in rekreativno kolesarjenje. Osrednje oddaje spremljajo tudi kratke oddaje z nasveti, v katerih strokovnjaki podajajo mnenja, kako se spopasti z izzivi, ki pestijo tako rekreativne kot tudi profesionalne kolesarje.

Tako za profesionalne, kot tudi za rekreativne kolesarje smo pripravili predloge za kolesarske izlete. Predstavili smo različne kolesarske trase, od družinskih, Tadejevih pa vse do gorskih vzponov. Nekatere med njimi smo posneli in tako bralcem ponudili videopregled posamezne trase, ki smo ga dopolnili tudi s 3D izrisom trase.

Na Siol.net si prizadevamo, da so naši projekti vedno tudi družbeno koristno naravnani. Tako samo tudi v tokratnem projektu poskrbeli, da z vsebinami bralce spodbujamo k aktivnemu preživljanju prostega časa. Da bi jih k temu še bolj spodbudili, smo pripravili nagradno igro, v kateri so lahko sodelovali vsi, ki so se odpravili na vsaj eno kolesarsko traso po lastni izbiri. Poleg praktičnih nagrad smo podarili tudi bon v vrednosti 300 evrov, ki ga je podaril Intersport.

S projektom, ki je potekal od 1. junija smo do sedaj dosegli več kot 445 tisoč ogledov strani in preko 25 tisoč ogledov oddaj.