PLAC – PODPORTAL ZA MLADE

Z namenom gradnje posebnih vsebinskih sklopov, ki odgovarjajo potrebam specifičnih ciljnih skupin, Siol.net predstavlja nov spletni portal Plac.

Plac je konglomerat lastnih vsebin, videoprodukcije in stičišče trendov družabnih omrežij. Namenjen je uporabnikom do 25 let, kar pomeni, da sta vsebina in njeno plasiranje povsem prilagojena generaciji Z. Z lastno vsebino se dotikamo tako resnih kot lahkotnejših tem. Ne glede na tip tematike je ključni poudarek na kakovosti vsebine in inovativnosti. Namen portala je bralcu ponuditi dodano vrednost, z vsebino uporabniku ponujamo bodisi neko uporabno informacijo bodisi zabavo.

Vsebinska zasnova portala Plac temelji na treh stebrih:

  • BERI: lastni članki z lahkotnejšo vsebino: trendi v Sloveniji in svetu, zvezdniki in slavne osebe, nasvetni članki ter resnejša vsebina, kjer pa se vedno išče zorni kot mladih in se izpostavlja mladim pomembne problematike.
  • GLEJ: videovsebine prek enominutnega newsa, kratkih dokumentarnih serij, videointervjujev z zvezdniki/idoli mlajše generacije ter videoposnetkov popkulture za mlade (dogodki, festivali …).
  • STVARI: hub družabnih omrežij, ki služijo kot osnovni in glavni tako vsebinski kot produkcijski podporni stebri sklopu Plac: Instagram, Facebook, YouTube.

 

Za oglaševanje na podportalu Plac pošljite povpraševanje na: oglasevanje@tsmedia.si