Oglašujte na temo največjega tekaškega dogodka pri nas

V nedeljo, 28. oktobra 2018, bo po ljubljanskih ulicah potekal Volkswagen 23. Ljubljanski maraton, ki ga bomo v živo prenašali na Siol.net, zunanjih digitalnih zaslonih v Ljubljani in na Planetu. Izkoristite priložnost in svojo blagovno znamko umestite ob vsebinah, ki jih bo spremljalo pravo ciljno občinstvo.

Oglašujte ob vsebinah, ki bodo spremljale največjo tekaško prireditev pri nas.

PRED MARATONOM:

Že pred maratonom bomo našim bralcem na Siol.net, v sklopu Ljubljanski maraton ponudili uporabne in zanimive vsebine na temo teka. Tako tekaške navdušence kot tudi rekreativne ljubitelje teka bomo usmerjali in jim svetovali, kako se kondicijsko pripraviti na maraton, kako zasnovati tekaški trening ter kako se psihično pripraviti na tako zahtevno tekaško preizkušnjo. Ponudili bomo nasvete glede prehrane in svetovali, kako regenerirati telo po teku. Bralci Siol.net bodo lahko prebirali tudi zanimive zgodbe z legendarnimi udeleženci maratona. Prikazali bomo tudi, kje bo tekla trasa letošnjega ljubljanskega maratona.

Oglaševalcem ponujamo več možnosti oglaševanja na Siol.net:

 • Tematsko oglaševanje po ključnih besedah
  Oglaševalcem ponujamo možnost ciljanega oglaševanja ob člankih na temo teka. Tako boste dosegli pravi segment ciljnega občinstva.
 • Advertorial vsebine po vaši meri
  Ekipa oglasnih novinarjev TSmedia pa za vas lahko pripravi vsebine (članke, video- in fotozgodbe), vezane na vašo blagovno znamko.
 • Umestitev oglasa ali advertorial članka v tematski newsletter na temo maratona (enkrat tedensko en mesec pred maratonom)
 • Izpostavljeni izdelki
  Izpostavitev vašega izdelka v t. i. comtent coni, umeščeni v sam uredniški članek na temo maratona.
 • Sponzorstvo nagradne igre
 • Umestitev izdelka ali logotipa na zemljevid in videopredstavitev trase maratona.

 

Oglaševanje na zunanjih digitalnih zaslonih – velikanih:

 • Napovednik dogodka na zunanjih digitalnih velikanih
  13 zaslonov, 5 dni, 8 sek., vsebinska umestitev oglaševalca v interni oglas za napoved maratona, z logotipom in sliko oglaševalca.

 

MED MARATONOM:

Prenos maratona v živo bomo s pomočjo televizijske hiše Planet TV prenašali tudi na Siol.net, zunanjih digitalnih zaslonih v Ljubljani in Planetu.

Oglaševalcem ponujamo:

 • Oglas na zunanjih digitalnih velikanih med prenosom V ŽIVO
  11 zaslonov, 1 dan, 8 sek. oglas v času prenosa v živo, razmik predvajanja oglasa od 3 do 5 minut. Po koncu prenosa v živo na ta dan običajno predvajanje oglasa 8 sekund.
 • Umestitev oglasa med prenosom v živo Siol.net
  Ponujamo vam oglasni prevzem prenosa strani s prenosom v živo in umestitev v prenos z videooglasom.
 • Umestitev med vsebine s poročanja s terena
  Dogajanje na prizorišču bomo spremljanje v živo in poročali s prizorišča: fotogalerija s prizorišča, kratki videoprispevki in aktualne novice s prizorišča. Oglaševalcem ponujamo umestitev z grafičnimi ali videooglasi med vsebine s terena.
 • Sponzorstvo fotogalerije
  Udeleženci maratona se bodo v fotogaleriji na Siol.net lahko poiskali na fotografijah, ki jih bomo sproti objavljali že med dogodkom. Možnost brandiranja fotogalerije z maratona (brandiran okvir ali umestitev slike izdelka znotraj fotogalerije).

 

Izkoristite priložnost in nagovorite svoje morebitne kupce. Svojo blagovno znamko izpostavite ob vsebinah na temo ljubljanskega maratona. Povpraševanje pošljite na: oglasevanje@tsmedia.si.