Odmevna predstavitev novega avtomobila

Ob prihodu novega modela avtomobila v Slovenijo poskrbite za primerno digitalno izpostavitev, ki bo še dolgo odmevala na družbenih medijih. Na Siol.net smo za oglaševalce pripravili posebno ponudbo Nov avto na trgu.

Ob prihodu novega modela avtomobila v Slovenijo pripravimo uredniški članek o testu avtomobila. Izkušeni novinarji, ki na Siol.net že vrsto let pišejo z avtomobilizmom povezane vsebine, lahko z vašim avtomobilom naredijo testno vožnjo. Ob tem preverijo vozne lastnosti, izmerijo porabo ter se seznanijo s tehničnimi in drugimi podatki. Vse to ustrezno predstavijo bralcem Siol.net v uredniškem članku o testu novega vozila.

Poleg tovrstnega članka lahko oglaševalcu ponudimo dodatne uredniške in advertorial vsebine, dodamo možnost prijave na testno vožnjo, aktiviramo bralce in jim tako omogočimo 360-stopinjski vpogled v nov model avtomobila.

Izkoristite priložnost in dosezite velik bazen potencialnih strank. Svoje povpraševanje nam pošljite na oglasevanje@tsmedia.si. Posebej za vas bomo pripravili ponudbo, ki bo ustrezala vašim željam.