Odločite se za najbolj zgovorno vsebino – video

Slika pove več kot tisoč besed, video pa še več. Pokažite svojo zgodbo skozi video, ki vam ga kot del vsebinske kampanje na Siol.net omogočamo na TSmedia.

 

Za tovrstno storitev so se med drugimi že odločili pri Morela okulistih. Zanje smo posneli video, ki je zajel podroben opis postopka vstavitve znotrajočesne leče – od prvega pregleda, operacije do prikaza življenja brez očal. Ves postopek smo zajeli v le nekaj minut trajajoč video, v katerem smo bralcu prikazali vrhunsko storitev optike Morela okultisti in preprost postopek, s katerim lahko tudi sami pridejo do življenja brez očal. Primer vsebin za podjetje Morela okulisti najdete tukaj.

Kot najbolj zgovorno vsebino so videopredstavitev izkoristili tudi pri Darsu. Bralcem Siol.net so tako vizualno predstavili delo na drugi strani prometnih stožcev. Naročniku smo pripravili izjemno multimedijsko zgodbo o neverjetnem delu na prometnem avtocestnem odseku na primorski avtocesti. S kamero in videom smo zajeli naporno, požrtvovalno in nevarno nočno delo delavcev Darsa, ki skrbijo za to, da se lahko brezskrbno vozimo po naših avtocestah.

Si tudi vi želite nagovoriti svoje stranke z videovsebinami? Pišite nam na: oglasevanje@tsmedia.si.