Novo: 5 premium oglasnih formatov za mobilne naprave

iPROM-ova analiza o tehnoloških značilnostih naprav, s katerimi Slovenci dostopamo do digitalnih medijev, je pokazala, da so med napravami za dostop do spleta mobilni telefoni prepričljivi zmagovalci.

Skoraj 80 odstotkov Slovencev namreč do spletnih vsebin dostopa prek mobilnega telefona, ta delež pa je v primerjavi s preteklimi obdobji še v porastu (vir: iPROM).
Tudi med obiskovalci Siol.net krepko prevladujejo tisti, ki do njega dostopajo prek pametnih telefonov. Takih je približno 75 odstotkov unikatnih obiskovalcev.

Ker je torej mobilni telefon za veliko večino najpomembnejše okno v svet spletnih medijev, smo na Siol.net za vas pripravili tri nove premium oglasne formate, ustvarjene posebej za mobilne naprave. Verjamemo, da bodo vaša oglasna sporočila z njimi postala še učinkovitejša, vidnejša in se še približala mobilnim uporabnikom spleta, med katerimi je zagotovo tudi velik delež vaših potencialnih strank.

 3 novi premium mobilni oglasni formati na Siol.net

Mobilna banderola (468 x 78 px ali 320 x 50 px)

Izjemno učinkovit lebdeči grafični oglas prekrije vsebino na dnu zaslona mobilnih naprav in s svojo velikostjo oglasnemu sporočilu zagotovi izjemno opaznost.

Siol_SF_mobile_banderola

Mobilni billboard (469 x 120 px)

Mobilna različica ene najbolj priljubljenih oglasnih oblik se pojavlja na vrhu strani, kjer ujame kar največ bralčeve pozornosti. Oglas tako ne bo ostal neopažen.

Siol_SF_mobile_billboard

Mobilni premor s produkti (320 x 480)

Z novim načinom prevzema mobilnega zaslona v obliki animacije zagotovimo popolno pozornost bralcev. Animacija, v katero lahko povežemo deset slik produktov, bo navdušila predvsem tiste, ki želijo hkrati predstaviti več izdelkov ali storitev.

 

Siol_SF_mobile_premor_s_produkti

Na voljo so tudi 3 premium paketi mobilnih oglasov po posebno ugodnih cenah:

Za svoje oglaševalce smo pripravili tudi 3 posebno ugodne premium pakete, ki po posebno ugodnih cenah združujejo najučinkovitejše oblike mobilnih oglasnih formatov:

Mailing_mobilni_oglasni_formati-02


Tudi na Bizi prihajta dva nova premium mobilna oglasna formata


Oglaševalci, ki si želijo doseči poslovno javnost, lahko zdaj na Biziju, najbolj obiskani poslovni spletni strani v Sloveniji, preizkusijo dve novi obliki naprednih mobilnih oglasov.

Mobilna pasica (468 x 468 px)

Mobilna pasica, ki se lahko pojavlja po vsem Biziju, bo s svojo velikostjo zagotovo pritegnila pozornost uporabnikov mobilnih naprav in  oglasnemu sporočilu priskrbela odlično izpostavljenost.

 

Bizi_SF_mobilna_pasica

Mobilna banderola (468 x 78 px ali 320 x 50 px)

Tako kot na Siolu vam tudi na Biziju ponujamo ta izjemno učinkovit lebdeči grafični oglas, ki prekrije vsebino na dnu zaslona mobilnih naprav in tako zagotovo vzbudi pozornost obiskovalcev.

 

Bizi_SF_mobilna_banderola