NOVA RUBRIKA PRIHAJA DOJENČEK

Na Siol.net je v sodelovanju s specializiranim portalom za nosečnice in mlade mamice nosečka.net zaživela nova rubrika Prihaja dojenček. V rubriki so na voljo strokovni nasveti, vodniki skozi svet starševstva in iskrene zgodbe iz prve roke.

S pomočjo pediatrov, psihologov in drugih strokovnjakov bralkam in bralcem ponujamo nasvete glede otrokovega razvoja, vzgoje in starševskega ravnanja.

Vsebine, ki so na voljo:

 • Nosečnost in priprave
  Nasveti za zdravje in dobro počutje med nosečnostjo ter praktične smernice za pripravo na prihod novega družinskega člana.
 • Nežna skrb za dojenčka
  Osnove nege dojenčka, vključno s hranjenjem, previjanjem, spanjem in ustvarjanjem varnega okolja.
 • Starševske izkušnje
  Resnične zgodbe staršev o izzivih, radostih, dvomih in čarobnih trenutkih, ki jih prinaša starševstvo.
 • Strokovni nasveti
  S pomočjo pediatrov, psihologov in drugih strokovnjakov ponujamo nasvete glede otrokovega razvoja, vzgoje in starševskega ravnanja.

Vabimo vas, da postanete del naše rastoče skupnosti mladih staršev, nosečnic in bodočih staršev, tako da svojo blagovno znamko povežete z našo novo rubriko.

Zakaj izbrati sodelovanje z nami?

1. Ciljna publika: naša nova rubrika cilja na mlade starše, nosečnice in bodoče starše, kar pomeni, da boste imeli priložnost neposredno in učinkovito nagovoriti svojo ciljno publiko.

2. Strokovnost in kredibilnost: naše vsebine so podprte s strokovnimi nasveti, resničnimi zgodbami in najnovejšimi informacijami. Sodelovanje z nami bo vaši blagovni znamki prineslo dodatno raven kredibilnosti.

3. Prilagodljive možnosti oglaševanja: ponujamo različne možnosti oglaševanja, prilagojene vašim ciljem in proračunu. Skupaj lahko oblikujemo oglasno strategijo, ki bo izpolnila vaša pričakovanja.

4. Povezava z emocijami: starševstvo je čustvena pot, ki se dotakne vsakega posameznika. S svojo blagovno znamko lahko vplivate na ta čustveni pomen in postanete del teh nepozabnih trenutkov.

5. Aktivna skupnost: skozi različne oblike interakcije (nagradne igre, pisma bralcev, ankete …) vam ponujamo priložnost, da od svojih potencialnih kupcev pridobite povratne informacije.

Za več informacij o oglaševanju v rubriki Prihaja dojenček stopite v stik z našimi specialisti za digitalno oglaševanje na: oglasevanje@tsmedia.si.