Nov oglasni produkt Izpostavljeni izdelki

Oglaševalcem omogočamo nov način predstavitve izdelkov iz ponudbe. Na Siol.net smo omogočili nov oglasni produkt Izpostavljeni izdelki, ki predstavlja inovativno kombinacijo utrjevanja blagovne znamke in predstavitve konkretne ponudbe podjetja. Oglas je kontekstno umeščen v ustrezno vsebino na koncu članka.

Oglasni produkt je namenjen podjetjem, ki svoje ponudbe ne želijo predstavljati prek klasičnih spletnih oglasov, temveč želijo svoje izdelke predstaviti prek prikaza ponudbe ključnih izdelkov podjetja. Ob kliku na oglas je uporabnik preusmerjen na točno določen izdelek podjetja oziroma na ciljno spletno mesto po izbiri oglaševalca.

Prednosti, ki vam jih prinaša oglasni produkt Izpostavljeni izdelki:

  • Oglas je kontekstno umeščen v ustrezno vsebino in izpostavljen točno določeni ciljni skupini, kar omogoča večji učinek oglaševanja.
  • Oglas omogoča umestitev do 12 izdelkov oglaševalca s sliko, nazivom, ceno in povezavo na spletno trgovino.
  • Oglasni produkt omogoča izpostavitev popustov in posebnih akcij.
  • Oglas omogoča neposredno povezavo s spletno trgovino oglaševalca in je zasnovan za pomoč pri pospeševanju prodaje na daljši rok.
  • Oglaševalec ima sam možnost poljubne menjave izpostavljenih izdelkov v oglasnem produktu.
  • Na oglasnem produktu je prikazan tudi logotip oglaševalca, z namenom utrjevanja zavedanja o blagovni znamki.

 

Izkoristite priložnost, ki vam jo ponuja oglasni produkt Izpostavljeni izdelki na TSmedia in pošljite povpraševanje na: oglasevanje@tsmedia.si.