Najdi.si predstavlja prenovljen agregator novic

Ljubljana, 22. avgusta 2023 – Najdi.si predstavlja prenovljen agregator novic, Najdi.si Novice. Največji agregator novic v Sloveniji, Najdi.si Novice, novice pridobiva z več kot 300 slovenskih virov. Prenovljena sta vizualna podoba in združevanje novic po pomenu, kar uporabniku omogoča lažji in hitrejši pregled nad novicami. Najdi.si Novice bralcu omogočajo dostop do poročanja različnih medijev in osvetlitev določene teme z več različnih zornih kotov.

Več kot 300 virov novic na enem mestu

Najdi.si Novice so največji agregator novic v Sloveniji, saj pridobiva novice od več kot 300 različnih slovenskih virov. Največja prednost Najdi.si novic je velik nabor različnih virov na enem mestu ter tudi združevanje novic po temah, kar bralcu omogoča vpogled v več zornih kotov posamezne tematike. S pregledovanjem novic lahko bralec primerja poročanje posameznih medijev, ne da bi obiskal posamezen portal. To za bralce pomeni tudi prihranek časa. Prenovljena vizualna podoba in združevanje novic po pomenu uporabnikom omogočata lažji in hitrejši pregled novic iz posameznih tematskih sklopov.

Pregled nad vročimi zgodbami dneva

Novice so razvrščene v 11 kategorij: Slovenija, regionalne novice, svet, gospodarstvo, šport, kronika, zanimivosti, avtomobilizem, znanost in IT, kultura, lepota in zdravje. Pod sklopom Vroče zgodbe so zbrane najbolj aktualne in najpomembnejše novice, ki osvetljujejo trenutno najbolj vročo temo z več različnih zornih kotov. Klik na posamezno novico bralca preusmeri na spletno stran medija, ki je ponudnik novice, na primer Siol.net. Pod posameznimi novicami pa je na voljo tudi povezava »Poglej vse na to temo«. Tako si lahko bralci ustvarijo najširšo sliko o določeni temi, saj na enem mestu, v enem pogledu, pridobijo dostop do poročanja različnih medijev.

Združevanje novic po pomenu

Novice z različnih spletnih medijev so zdaj prikazane v skupinah – tako na vstopni strani kot tudi znotraj posameznih kategorij. Združene so po pomenu z najnovejšo novico vedno na vrhu. Pregledovanje novic je tako lažje, saj se novice ne podvajajo. Ob novicah je naveden podatek, iz katerega tematskega sklopa je novica, kateri medij je vir novice in kdaj je bila novica objavljena oz. osvežena. Iskalnik na vrhu strani bralcu omogoča iskanje novic na podlagi izbrane ključne besede (npr. Primož Roglič, recepti, poplave …).

Vstopna točka v slovenski splet

Najdi.si je vstopna točka v slovenski splet, ki uporabnikom poleg iskanja po slovenskem in svetovnem spletu ponuja še raznolik pregled vsebin z različnih medijev ter koristna orodja, kot so prometne informacije, vreme in natančen zemljevid Slovenije. Po raziskavi za merjenje obiskanosti spletnih strani MOSS je najbolj obiskan spletni agregator novic v Sloveniji. Po raziskavi MOSS je najdi.si junija 2023 obiskalo več kot 280 tisoč različnih uporabnikov.

Za več informacij smo na voljo na: pr@tsmedia.si.