Na Siol.net zdaj tudi slavni, seksi in drzni

Bogat in raznolik nabor relevantnih, objektivnih in aktualnih novic iz Slovenije, sveta, športa, kulture, avtomobilizma, sveta tehnologije in trendov smo z novim sklopom Slavni razširili še na vsebine iz sveta znanih oseb. Bralcem tako znotraj sklopa Slavni na zanimiv in vizualno privlačen način, podprt s foto- in video elementi ter vtičniki za družbena omrežja, ponujamo vsebino tako o tistih posameznikih, ki jih dnevno spremljajo v filmih in nadaljevankah, kot tudi o pevcih, športnikih in priljubljenih politikih. Sklop torej dnevno spremljalo vsi, ki imajo radi trače, spremljajo televizijske nadaljevanke in radi prebirajo vsebine, ki govorijo o življenju slavnih. Bralci Siol.net so nov sklop vzeli za svoj, saj smo samo v enem mesecu dosegli skoraj 800.000 ogledov strani in 200.000 uporabnikov.

Glavni vodili Siol.net sta hiter življenjski slog in naraščajoča potreba uporabnikov po informiranosti na vsakem koraku, zato je osnovna strategija Siol.net “mobile-first” platforma. Hkrati mobilni telefon za spremljanje novic iz sveta zabave uporablja dvakrat več uporabnikov Siol.net kot celotna slovenska populacija. Prav zato sklop Slavni oglaševalcem, ki merijo na ljubitelje novic iz sveta slavnih, ponuja preprosto in tisto pravo pot do njihove ciljne skupine. Ne nazadnje vsak šesti uporabnik, ki se strinja s stališčem, da znane osebnosti vplivajo na njegove nakupne navade, obiskuje Siol.net.

Sklop Slavni tako predstavlja izjemno priložnost za oglaševalce, ki ponujajo izdelke ali storitve, povezane z nego, kozmetiko, oblačili itd., ter tudi za tiste oglaševalce, ki pri večji oglaševalski akciji ne želijo izpustiti nobenega segmenta slovenske populacije.

Hkrati je nov sklop za oglaševalce tudi odlična platforma za pridobivanje novih kontaktov, saj so vsebine iz sveta slavnih kot nalašč za izvajanje kvizov drugih nagradnih iger.

Izkoristite novo priložnost, ki vam jo s sklopom Slavni ponuja Siol.net, in pošljite povpraševanje na: oglasevanje@tsmedia.si.