MOJSTER ZA VSE

Na Siol.net za vse, ki jih hišna popravila in različni hišni projekti strašijo, pripravljamo nov videoprojekt Mojster za vse. Bralcem bomo ponudili uporabne izobraževalne vsebine in nasvete, na primer kako izdelati preproste kose pohištva, kako obnoviti staro pohištvo, kako se lotiti pleskanja sten ali lakiranja lesenih delov in še mnogo več.

Vsak dom, naj bo stanovanje ali hiša, občasno potrebuje kakšno popravilo in stilsko osvežitev. Bivanje v urejenem in vzdrževanem stanovanju je veliko udobnejše, še bolj navdihujoče pa je, če smo sposobni kakšno manjše opravilo izvesti tudi sami. Poleg tega pa so obrtniki zelo zasedeni in nam dodatne “mojstrske” veščine lahko samo koristijo. Da denarja, ki ga s tem lahko privarčujemo, sploh ne omenjamo. Zato bomo s projektom Mojster za vse prek videoprispevkov in člankov prikazali, kako se lahko sami lotimo različnih popravil, obnov in prenov ter kako postanemo sam svoj mojster.

Mojster za vse je priložnost za oglaševalce, saj lahko svoje izdelke ali storitve predstavite ob vsebinah, ki zanimajo vaše potencialne kupce.

Nagovorite uporabnike, ki jih zanimajo vsebine, povezane z vašo blagovno znamko.

Poleg klasičnih oglasnih pozicij ob uredniških člankih vam ponujamo tudi druge napredne oblike umestitve med vsebine, ki zanimajo vaše potencialne kupce:

  • klikabilen oglas znotraj videoposnetka,
  • vsebinsko oglaševanje (advertorial članki, videoprispevki),
  • strokovnjak, ki predstavi vaš izdelek ali rešitev,
  • product placement,
  • umestitev v nagradno igro,
  • brandirana pasica nad vsebinami.

Za več informacij o oglaševanju v sklopu Mojster za vse stopite v stik z našimi specialisti za digitalno oglaševanje na: oglasevanje@tsmedia.si.