LIGA ABA NA SIOL.NET IN PLANET 2

Na Siol.net, v sklopu liga ABA, so ljubiteljem dobre košarke na voljo vse vsebine, povezane z ligo ABA, od rezultatov in povzetkov tekem, zanimivih intervjujev z igralci in trenerji, pogled v zakulisje, pogovori s sodniki in druge zanimivosti. Tekme lige ABA lahko v živo spremljate na programu Planet 2. Spored vseh tekem je na voljo TUKAJ.

Košarkarski navdušenci lahko na Siol.net prek posebnega interaktivnega modula zastavite vprašanje komentatorjem in sodelujete v košarkarskem kvizu. Za še boljši pregled nad dogajanjem v ligi ABA pa bralcem ponujamo celoten pregled družabnih omrežij na temo košarke.

O ligi ABA

Liga ABA je mednarodna košarkarska klubska liga, ki združuje najboljše košarkarske klube Bosne in Hercegovine, Črne gore, Makedonije, Slovenije, Srbije in Hrvaške. V ligi ABA se kalijo največji košarkarski talenti na Balkanu in je tako odlična odskočna deska za mlade, ki nato postopoma napredujejo v močnejše evropske klube in celo v najmočnejšo ameriško ligo NBA. Liga obstaja vzporedno z domačimi prvenstvi vseh držav. Vsa moštva, ki sodelujejo v ligi ABA, sodelujejo v državnih prvenstvih svojih držav.

 

Izkoristite priložnost, ki vam jo s sklopom liga ABA na Siol.net ponuja TSmedia, in pošljite povpraševanje na: oglasevanje@tsmedia.si.