Kakšni bodo poslovni trendi v 2018?

Vabimo vas na že 3. poslovno in networking konferenco NetPRO, ki bo 20. oktobra 2017 v Hotelu Lev v Ljubljani. Na konferenci, ki jo organizirata poslovni asistent bizi.si in Business Intelligence Center, bomo s priznanimi strokovnjaki s področja poslovnega mreženja, menedžerji in podjetniki preverili, kakšni bodo poslovni trendi v letu 2018.

Priznani strokovnjaki bodo odgovorili na številna aktualna vprašanja. Kako biti opažen v času razpršene pozornosti in kakšne marketinške strategije uporabiti, bo razkrili veteran direktnega marketinga Branimir Brkljač. Priznana menedžerka in strokovnjakinja za odnose z javnostmi Andreja Jernejčič vam bo predstavila, kako na učinkovit način izdelek ali storitev predstaviti trgu. Nasvete, kdaj in komu je pametno reči ne in si s tem povečati ugled na trgu, bo ponudila Meta Grošelj, mednarodno licencirana trenerka timskega sodelovanja, Matej Golob, mentor in svetovalec start-up podjetjem, pa bo spregovoril o inovacijah – kako od ideje do izvedbe.

Poleg zanimivih in poučnih predavanj vas čakajo tudi organizirano mreženje in poslovna vozlišča matchmakinga za izmenjavo vizitk in spoznavanje novih poslovnih partnerjev, mini podjetniški sejem ter brezplačno pravno svetovanje.

Izkoristite priložnost za pridobivanje novih poslovnih poznanstev in priložnosti. Do 30. septembra 2017 lahko izkoristite zgodnjo prijavo. Prijavite se tukaj.