Izšel je Telefonski imenik Slovenije pomlad 2024 na DVD

Ljubljana, 6. junij 2024 – Izšel je Telefonski imenik Slovenije pomlad 2024 na DVD (Etis). V njem uporabniki najdejo 630 tisoč telefonskih številk ter drugih kontaktnih podatkov pravnih in fizičnih oseb. Etis pomlad 2024 je izšel v nakladi 900 izvodov DVD. Uporabniki ga lahko naročijo na spletni strani www.itis.si ali telefonski številki 080 30 00.

V Telefonskem imeniku Slovenije pomlad 2024 je na voljo več kot 630 tisoč telefonskih številk ter drugih kontaktnih podatkov pravnih in fizičnih oseb. Poleg telefonskih številk in kontaktnih podatkov Etis pomlad 2024 vsebuje tudi mesečno posodobljene podatke, orodje za izdelavo potnih nalogov, program za obdelavo podatkov, interaktivni zemljevid Slovenije z ortofoto posnetki za vso državo ter dodatne podatke o podjetjih (odpiralni časi, informacije o izdelkih in storitvah, plačilne metode …). Uporabnikom ponuja tudi možnost preproste preverbe objave prepovedi uporabe kontaktnih podatkov za klice posameznega naročnika v komercialne in/ali raziskovalne namene.

Etis pomlad 2024 je na voljo v treh različicah:

  • enouporabniška različica omogoča namestitev na en računalnik,
  • mrežna različica je namenjena srednje velikim in velikim podjetjem ter omogoča namestitev na strežnik lokalnega omrežja in uporabo na vseh v mrežo povezanih računalnikih,
  • večlicenčna različica je namenjena srednje velikim in velikim podjetjem, ki želijo Tis na DVD namestiti na več različnih računalnikov, ki med seboj niso povezani v lokalno mrežo.

Edini uradni imenik v Sloveniji

Telefonski imenik Slovenije je edini uradni in univerzalni telefonski imenik v Sloveniji. Najnatančnejši kontaktni podatki in edine prave rumene strani v Sloveniji so na voljo na strani www.itis.si, ki je osvežena vsak dan. Telefonski imenik Slovenije na DVD izide dvakrat letno, in sicer spomladi ter jeseni.

Za več informacij smo dosegljivi na pr@tsmedia.si.