Izšel je Telefonski imenik Slovenije pomlad 2018 na DVD-ju

Od danes dalje lahko znova dostopamo do najbolj ažurnih telefonskih številk in drugih ključnih podatkov tudi prek Telefonskega imenika Slovenije na DVD-ju.

Na Telefonskem imeniku Slovenije pomlad 2018 uporabniki najdejo več kot 700.000 telefonskih številk ter drugih kontaktnih podatkov pravnih in fizičnih oseb. ETIS pomlad 2018 vam ponuja preprosto orodje za izdelavo potnih nalogov, program za obdelavo podatkov ter servis za vsakomesečno posodobitev baze podatkov za naročnike.

Družba TSmedia je izdala Telefonski imenik Slovenije pomlad 2018 v nakladi 2.300 izvodov DVD-jev. Naročilo je mogoče na spletni strani www.itis.si ali na telefonski številki 080 30 00, uporabnikom pa so na voljo tri različice. Enouporabniška različica omogoča namestitev na en računalnik.

Mrežna različica je namenjena srednje velikim in velikim podjetjem ter omogoča namestitev na strežnik lokalnega omrežja in uporabo na vseh v mrežo povezanih računalnikih.

Večlicenčna je namenjena srednje velikim in velikim podjetjem, ki želijo TIS na DVD-ju namestiti na več različnih računalnikov, ki pa med seboj niso povezani v lokalno mrežo.

Telefonski imenik Slovenije je edini uradni koncesijski imenik pri nas, ki je izdan skladno z določbo Agencije za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije – AKOS. Najnatančnejši kontaktni podatki in edine prave rumene strani v Sloveniji so na voljo na www.itis.si, ki je osvežen dnevno. Telefonski imenik Slovenije izide dvakrat letno na DVD-ju in enkrat letno v tiskani izdaji.