Izšel je Telefonski imenik Slovenije pomlad 2015 na DVD-ju

Slovenci lahko od danes dalje dostopajo do najbolj ažurnih telefonskih številk in drugih ključnih podatkov tudi prek Telefonskega imenika Slovenije na DVD. Izdaja pomlad 2015 prinaša več novosti za uporabnike, kjer je ključna odsotnost oglasov.

Na Telefonskem imeniku Slovenije pomlad 2015 uporabniki najdejo več kot 860.000 telefonskih številk ter drugih kontaktnih podatkov pravnih in fizičnih oseb. Nova izdaja je popolnoma brez oglasov, kar uporabnikom omogoča, da se osredotočijo le na izbrane funkcionalnosti. Iskanje podatkov je z nadgrajenim algoritmom lažje, hitrejše in natančnejše. Novosti ETIS pomlad 2015 so še posodobitev orodja za preprosto izdelavo potnih nalogov in programa za obdelavo podatkov, nadgradnja prikaza podjetij na zemljevidu ter servisa za vsakomesečno posodobitev baze podatkov.

Družba TSmedia je izdala Telefonski imenik Slovenije pomlad 2015 v nakladi 5.000 DVD izvodov. Naročilo je mogoče na spletni strani www.itis.si ali na telefonski številki 080 30 00, uporabnikom pa so na voljo tri različice. Enouporabniška različica omogoča namestitev na en računalnik. Mrežna različica je namenjena srednje velikim in velikim podjetjem ter omogoča namestitev na strežnik lokalnega omrežja in uporabo na vseh v mrežo povezanih računalnikih. Večlicenčna pa je namenjena srednje velikim in velikim podjetjem, ki želijo TIS na DVD-ju namestiti na več različnih računalnikov, ki pa med seboj niso povezani v lokalno mrežo.

Telefonski imenik Slovenije je edini uradni koncesijski imenik pri nas, ki je izdan skladno z določbo Agencije za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije – AKOS. Najnatančnejši kontaktni podatki in edine prave rumene strani v Sloveniji so na voljo na www.itis.si. Telefonski imenik Slovenije izide dvakrat letno na DVD v skupni nakladi 10.000 izvodov in enkrat letno v tiskani izdaji v skupni nakladi 90.000 izvodov.