IZŠEL JE TELEFONSKI IMENIK SLOVENIJE 2024 – DODATEK K IZDAJI 2023

Izšel je Telefonski imenik Slovenije 2024 (TIS) – dodatek k izdaji 2023. TIS 2024 je tokrat izšel le v eni knjigi. V njem so objavljene le tiste telefonske številke in kontaktni podatki, ki so bili od izdaje TIS 2023 spremenjeni.

TIS v tiskani izdaji tokrat le v eni knjigi

TIS 2024 je od danes na voljo v tiskani in spletni izdaji (www.itis.si) ter na DVD. V tiskani izdaji je letos izšel zgolj v eni knjigi, saj so v njem zbrane le tiste telefonske številke in kontaktni podatki, ki so bili od izdaje Telefonskega imenika Slovenije 2023 spremenjeni.

Knjiga TIS je na voljo v skupno dva tisoč izvodih in je povsem brezplačna. Mogoče jo je naročiti tudi na dom prek spleta na www.itis.si/ ali s klicem na brezplačno telefonsko številko 080 30 00. Na Belih straneh zagotavlja najpopolnejše podatke o telefonskih številkah, poštnih naslovih in e-naslovih slovenskih fizičnih oseb. Na edinih in zato najobsežnejših Rumenih straneh v Sloveniji so na voljo najtočnejši kontaktni podatki in podatki o dejavnostih za več kot 223 tisoč slovenskih pravnih oseb.

TIS na DVD

TIS 2024 na DVD poleg najtočnejših in najpopolnejših kontaktnih podatkov naročnikov zagotavlja preprosto in hitro iskanje kontaktnih podatkov telefonskih naročnikov vseh slovenskih operaterjev po vrsti kriterijev, vsebuje pa tudi interaktivni zemljevid Slovenije z ortofoto posnetki za vso državo ter dodatne podatke o podjetjih (odpiralni časi, informacije o izdelkih in storitvah, plačilne metode …). Uporabnikom ponuja tudi možnost preproste preverbe objave prepovedi uporabe kontaktnih podatkov za klice posameznega naročnika v komercialne in/ali raziskovalne namene.

TIS na spletu

Spletna različica TIS je dostopna na www.itis.si, uporabniku pa ponuja hitro in preprosto iskanje po nazivu, telefonski številki, naslovu ali dejavnosti, interaktivni zemljevid Slovenije ter obogatene rezultate s podatki iz poslovnega asistenta Bizi in zemljevida na najdi.si. Na spletu so uporabnikom na voljo tudi edine prave Rumene strani v Sloveniji s podatki o več kot 223 tisoč pravnih osebah ter dodatna orodja prek registracije v storitev Moj iTIS. Spletno mesto www.itis.si mesečno obišče več kot 119 tisoč različnih obiskovalcev (vir: MOSS, oktober 2023).

Edini uradni telefonski imenik v Sloveniji

TIS 2024 – dodatek k izdaji 2023 v tiskani obliki in izdaji na DVD je edini uradni ter univerzalni telefonski imenik v Republiki Sloveniji. TIS 2024 v tiskani in spletni izdaji (www.itis.si) ter na DVD ponuja najtočnejše podatke o več kot 630 tisoč telefonskih naročnikih.

Za več informacij o oglaševanju stopite v stik z našimi specialisti za digitalno oglaševanje na: oglasevanje@tsmedia.si.